Hírarchívum - 2010. november

DC Universe Online - Gotham City bemutató

Az új filmeknek köszönhetően egyre felkapottabbá válik Batman és persze az ő otthona, vagyis a sötét és reménytelen hangulatú Gotham City. Az Arkham Asylum megmutatta, hogyan kell jó játékot csinálni a témában, a Sony pedig reménykedik, hogy nekik is sikerülni fog.

Ingyenes Assassin's Creed: Brotherhood DLC

A kiadók mostanában azt a módszert preferelják, hogy a még meg sem jelent játékhoz elérhetővé tesznek rögtön egy fizetős DLC-t. Ezek általában olyan tartalmak, amiket inkább kivágtak a dobozos verzióból, s így plusz pénzért rakják vissza, az Assassin's Creed esetében azonban nem ez a helyzet.

Videón az Unreal Engine 3 2010-es verziója

Nem véletlenül az Unreal Engine 3 napjaink egyik legkeresettebb motorja a játékfejlesztésben, a stúdiók ugyanis nem csak a legmodernebb technikát, de a legjobb fejlesztői eszközöket is megkapják vele. Az Epic pedig kiadta a legújabb, novemberi frissítést.

World of Warcraft akciók november végéig

Még két hét és elindul a World of Warcraft eddigi legnagyszabásúbb kiegészítője, a Cataclysm. A fejlesztők ezerrel készülnek, lezárták a hónapok óta tartó bétatesztet, és most egy utolsó nagy akciót hirdettek. Ha el szeretnéd kezdeni a játékot, nincs ennél jobb ajánlat.

Megkapta a co-op támogatást a PC-s Lara Croft

Csaknem két hónappal a megjelenés után vált elérhetővé a kooperatív játékmód a Lara Croft and the Guardian of Light windowsos verziójához. Mi volt az oka a hosszas várakozásnak? Vélhetőleg az Xbox 360 prioritása. A hét elején még csak a PS3-as felhasználók örülhettek a lehetőségnek, most már mindenki.

Mark Wahlberg az Uncharted filmben

Mint kiderült, az Uncharted filmről szóló pletykák és híresztelések mégiscsak igaznak bizonyultak: a film tényleg el fog készülni, ráadásul valószínűleg hamarabb, mint azt bárki gondolta volna. Mindenesetre a főszereplő személye már gyakorlatilag biztosnak mondható.

Újabb előzetest kapott a LittleBigPlanet 2

A LittleBigPlanet folytatása hihetetlen mélységű játékélményt ígér, gyakorlatilag nincs lehetetlen, ha a játék pályaszerkesztője előtt ülünk. Az új részben számos játékmódot hozhatunk létre, emellett szinte bármibe bele- vagy ráültethetjük a derék babzsákokat. Mi olyan tevét szeretnénk, mint amilyen a trailerben is van!

Kinecttel irányítják a Windows 7-et

Most, hogy a Microsoft áldását adta a Kinect "jótékony hackereinek" tevékenységére, várhatóan egyre-másra záporoznak majd az új ötletek, hogy mire lehetne használni PC-n a mozgásérzékelős kamerát. A mostani videóban a Windows 7 irányítását vehetitek szemügyre - igen, egér és billentyűzet nélkül.

HWSW: Beárazta a Vodafone az iPhone 4-et

A T-Mobile után Magyarországon másodikként a Vodafone is beszállhatott az iPhone-üzletbe, november 29-étől nála is elérhető az iPhone 4 és a korábbi 3GS. A várakozásokkal ellentétben a Vodafone nem szállt árversenybe a T-Mobile-lal, sőt rosszabb ajánlattal rukkolt elő, írja a nagytestvérünk, a HWSW.

A Black Ops megdobta a Rolling Stones eladásait

A Treyarch kasszasikere önmagában is szép eredményeket ért el, ám önkéntelenül is kedvezett a népszerű brit zenekar, a The Rolling Stones bevételeinek is, hiszen a játékban hallható muzsikák annyira bejöttek a rajongóknak, hogy többen nem voltak restek digitális formában is megvásárolni azokat.