Hírarchívum - 2010. november

Képeken a Back to the Future játék

Az IGN jóvoltából megkaptuk az első képeket a Vissza a jövőbe trilógia alapján készülő játéksorozatból. Az epizodikusan megjelenő címet a Telltale fejleszti, a grafikán érződik is a már tőlük megszokott stílus: brutális grafikát tőlük ne várj, itt a hangulaté és a humoré lesz a főszerep!

Februárban jön a Test Drive Unlimited 2

Az Atari véglegesítette a Test Drive Unlimited 2 megjelenési dátumát, a játék februárban jelenik meg. Az eredeti tervek szerint az autóversenynek már hetek óta boltokban kellene lennie, azonban a fejlesztőknek plusz időre volt szükségük, a kiadó pedig a premier csúsztatása mellett döntött.

Stacking - Tim Schafer következő játéka

Végre kiderült, hogy a Brutal Legend után mely játék lesz a Double Fine első arcade játéka. A sajátos humoráról ismeretes Tim Schafer ezúttal a matrjoska babák zűrzavaros világába kalauzol minket. A Stacking egy kissé beteg, kaland elemekkel megspékelt, harmadik személyű puzzle cím lesz. Hűha!

Több mint ötven 3D-s játék érkezik PS3-ra

A Sony Computer Entertainment Europe stúdióigazgatója szerint a 3D-re többen kíváncsiak, mint bárki gondolta volna, a PlayStation 3-ra már több mint 50 olyan játék készül, amelyik támogatja a térbeli megjelenítést is. Úgy látszik, a Sony-nak megérte a zászlójára tűzni az új technológiai trendet.

Távozott a Disney Interactive vezérigazgatója

Graham Hopper nyolc évet töltött magas pozícióban, többek között neki is köszönhetjük azt, hogy a kiadó nem csupán az eperszagú hercegnős rajzfilmjeikből készült adaptációkat erőltette, hanem az olyan címeket is, mint a Pure vagy a Split/Second. Személyes tervei nem egyeztethetők össze a cég jövőjével.

A Daft Punk zenél a Tron: Evolution alatt is

A Propaganda Games nem bízza a véletlenre, s ha már az új Pirates of the Caribbeant nem készíthetik el, a Tron játékadaptációjánál oda fogják tenni magukat. Az aláfestő zenéért neves művészek felelnek majd, sőt a film soundtrackjéből is kölcsönvettek két dalt a Daft Punktól. Új trailer következik.

Ötödik szülinapját ünnepli az Xbox 360

Immáron öt éve annak, hogy a nagyközönség előtt is bemutatkozott a Microsoft második játékkonzolja, az Xbox 360. Míg az előző Xbox alig élte meg ezt a napot, addig az új gép esetében már úgy tűnik, hogy a redmondiak jelentősen hosszabb időre terveznek, s nem sietik el a generációváltást.

Mindjack - az óriásvállalatoké a hatalom

Új trailert kapott a Square Enix és a FeelPlus legújabb közös projektje, a Mindjack. A januárban megjelenő játék története korántsem fest biztató képet a jövőnkről: úgy tűnik, jön még ránk olyan idő, mikor már nem kormányok, hanem óriásvállatok fogják irányítani a világot és minden hatalom az ő kezükben lesz.

Már kapható a Razer Nostromo

Már kapható a Razer új játékbillentyűzete, amelyet a gyártó a Belkinnel közösen fejlesztett ki. Az n52te Speedpad nyomdokaiba lépő Nostromo kapcsán a cég versenypontosságú irányítást, élvonalbeli ergonómiát, kényelmet és testreszabhatóságot ígér a játékbeli előnyre vágyó játékosoknak.

Az első Operation Flashpoint: Red River gameplay

Végre mozgásban, ingame jelenetekkel tarkítva láthatjuk az Operation Flashpoint: Red River taktikai címet. A Codemasters a mérsékelt fogadtatás ellenére nem hagyja cserben a szériát, a Red River egy fiktív, ámde aktuális konfliktust prezentál - a kampányt co-opban is végigtolhatjuk.