Hírarchívum - 2010. szeptember

Kiszivárgott Fallout: New Vegas tévéreklám

Kiszivárgott a hamarosan adásba kerülő Fallout: New Vegas tévéreklám. Ami igazából akkor sem lehetne jobban Falloutos, ha nukleárisan sugározna a képernyőn keresztül. Laza zene, lepusztult város, gattling, van itt minden, ami a neves sorozat folytatásába kell.

Letölthető az Arcania: Gothic 4 demója

Durván két hetet kell még kibírniuk a rajongóknak, hogy megkaparintsák a Gothic-széria negyedik részét - illetve nem, ha beérik a kipróbálható változattal, azt már most is letölthetik. Vajon sikerrel járnak a német fejlesztők, és kiköszörülik a Gothic hírnevén ejtett csorbát?

Novemberben újra Budapest Game Show!

Az idei ősz sem múlhat el Budapest Game Show nélkül, Magyarország legnagyobb játékkiállítását novemberben rendezik meg a Jövő Házában, a Millenárison. A rendezvényen kipróbálhatod az őszi szezon sikervárományos címeit, és versenyezhetsz is: részt vehetsz például a Kinect Olimpián!

Új kontroller érkezik a Nintendo Wii-hez?

A novemberben megjelenő FlingSmash című játékhoz ajándék Wii Remote Plus jár, ami ugyan kedves gesztusnak tűnik a készítők részéről, más kérdés viszont, hogy egyelőre fogalmunk sincs, mi lehet az a Remote Plus. Talán a beépített MotionPlusszal felszerelt Wii Remote-tal van dolgunk?

A többi Team Ico játékból is film készülhet majd

A Sony Pictures egyelőre csupán a Shadow of the Colossus filmváltozatát rendelte meg, viszont a mozi gyártásvezetője szerint siker esetén jó esély van arra, hogy a Team Ico másik két játékát, az Ico-t és a még készülőfélben lévő The Last Guardiant is a vászonra varázsolják.

Premier előtti FIFA 11 bemutató a Saturn Budában

Bár a FIFA idei része csak október 1-jén kerül boltokba, már egy nappal korábban lehetőséged nyílik az új játék kipróbálására; az Electronic Arts premier előtti bemutatóval készül szeptember 30-án, ahol nem csak közelebbről ismerkedhetsz meg a programmal, de egyéni versenyben is indulhatsz!

Mégsem jelenik meg idén a LittleBigPlanet 2

Bár a Media Molecule minden erejével azon volt, hogy elkészüljenek a novemberi megjelenésre, a minap mégis rossz hírt kellett közölniük a publikummal: további két hónapra van szükségük a LittleBigPlanet 2 befejezéséhez, így az csak januárban kerülhet a boltok polcaira.

Lelőtték Molyneux Milo projektjét?

Peter Molyneux és a Lionhead Milo projektje hihetetlenül ambiciózus próbálkozásnak tűnt, noha nem tudjuk pontosan, hogy játéknak vagy csak techdemónak szánták a készítők. Elképzelhető, hogy ez már nem is fog kiderülni: a pletykák szerint a projektet tegnap leállították.

Letölthető a Blade Kitten demója

Steve Stamatiadis képregényének világa megelevenedik, a többnyire adaptációkkal foglalkozó Krome fejlesztett játékot a Blade Kitten alapján. A program története a füzetek előzményeit dolgozzák fel, egészen pontosan három évvel korábbra ugrunk vissza a sztoriban.

Még többet késik a PC-s H.A.W.X. 2

Úgy tűnik, a Ubisoft képtelen tartani a PC-s megjelenéseket, már az Assassin's Creed: Brotherhood késése sem az első példa volt erre. A mostani helyzetjelentés szerint a H.A.W.X. 2 is csúszik a platformon, ráadásul már másodjára - még aggasztóbb, hogy a játék utoljára, a Wii-s verzió után érkezik.