Hírarchívum - 2011. március

Képeken a törölt Half-Life fejlesztés

Randy Humphries egy kiemelkedő tehetségű illusztrátor, modellező és koncepcióművész, aki 2004 óta dolgozik az EA berkeiben. 10 éve minden jelentős projektben közreműködött, saját portfóliójában szemezgetve egy olyan Half-Life játék képei bontakoznak ki, mely sajnos soha nem látta meg a napvilágot.

Késik a Splinter Cell HD Collection

Ugyan a Sam Fisher első három bevetését modern felbontásban és minőségben tálaló gyűjteménynek tegnap kellett volna az amerikai boltokban landolnia, a Ubisoft utóbb megerősítette, hogy a kiadás júniusig csúszni fog. Ha eddig kihagytad volna, és PS3-ad van, ez a legjobb mód a kalandok pótlására.

Mortal Kombat - Kratos bepipul

A Sony mindmáig elzárkózott attól, hogy hivatalos keretek között mutogassa a Mortal Kombat PS3-as verziójának exkluzív karakterét. A God of War-széria főhőse, a spártai Kratos ebben a környezetben sem hazudtolja meg önmagát: hajat ugyan nem növesztett, de fürdik a vérben.

Crysis 2 - launch party lesz ma és holnap

A Crysis 2 hivatalos megjelenésének apropójából két launch party-t is szerveznek itthon: az egyiket maga az Electronic Arts szervezi, a másikat pedig egy 3DS-premierrel egybekötve a GameStop játéküzletben fogják megtartani. Jó lesz viszont sietni, a buli már ma este kezdetét veszi!

Mozgolódás a Resident Evil háza táján

Bár a Resident Evil új részével kapcsolatban még mindig mélyen hallgat a Capcom, a japán Famitsu magazin jóvoltából más érdekes infókat azért kaptunk a horrorsorozatról: a legfontosabb, hogy a kiadó felújítja a Resident Evil 4-et és a Code: Veronicát, illetve kiderült a Mercenaries 3D megjelenési dátuma is.

Grand Theft Auto - az eredeti vázlatok, szkennelve

Az egy dolog, hogy a legelső GTA olyan régi játék, hogy ingyenesen is letölthetjük, ám valamivel érdekesebbek azok a sztorik, amik utólag látnak napvilágot vele kapcsolatban. A minap a játék vezető dizájnere szkennelte be a projekt legelső vázlatait - akkor a GTA még multis címnek készült.

Jövő héten mutatják be az új Pókember-játékot

Aki naivan azt hitte, hogy idén nem kapunk új Pókember-játékot, tévedett, és nem is kicsit. Az Activision egyik legfontosabb aranytojástojó tyúkja a hálószövő szuperhős nevével fémjelzett sorozat, ráadásul az utóbbi évek címei nem is szerepeltek rosszul - igen, még a kritikusok is szerették őket.

Portal 2 - befektetési lehetőségek az Aperture-nél

Már nincs egy hónap sem hátra a Portal folytatásának megjelenéséig, a Valve ennek apropójából újabb löketet adott a játék marketingkampányának. Az Aperture Investment Opportunity (Aperture befektetési lehetőségek) trailersorozat tegnap indult el, az első részét máris megtekinthetitek!

Crysis 2 - alapvetően PC-re készült

A keményvonalas PC-s rajongók már azon is felháborodtak, hogy kedvenc játékuk folytatása egyáltalán elkészül konzolokra. Félelmük nem alaptalan, mert mi történik akkor, ha a konzolok teljesítményéhez kell igazítani a látványt, és nem a csúcs PC-hez? Aggodalomra semmi ok, legalábbis a fejlesztők szerint.

HWSW: Androidos alkalmazásbolt az Amazonon

Prémium Android alkalmazás piactér indult el a minap, ahol már szigorú válogatás, szelektálás előzi meg a "polcra kerülést", s az Amazon ajánlórendszere gondoskodik arról, hogy még ebből a limitált kínálatból is azok a programok kerüljenek a felhasználók elé tálalva, ami számukra tényleg érdekes lesz.