Hírarchívum - 2011. március

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.

Gearbox - magyarázzuk a Duke Nukem-késést

Nem más, mint a Gearbox fejese, Randy Pitchford beszélt egy kicsit arról, hogy miért késik megint az egyébként már 12 éve folyamatosan késő játék. A magyarázat semmi különös dologról nem rántja le a leplet: egyszerűen kellett nekik még egy kis idő a befejezéshez.

Homefront - átlépte az 1 milliót

Még szerencse, hogy a nagy játékfejlesztő pápák szerint a 8 pont alatti játékok ma már egyáltalán nem tudnak érvényesülni. Ennek ellenére az eléggé vegyes értékeléseket szerzett Homefront már át is lépte az 1 millió eladott példányszámot, a kiadó pedig eddig összesen 2,4 millió példányt szállított ki.

Dungeon Siege 3 - Katarina bemutatkozik

A bérfolytatások nagymestere, az Obsidian Entertainment ezerrel kalapálja a Dungeon Siege 3-at, ami ugyan egyelőre nem tűnik túl ígéretesnek, de azért reménykedünk. Az új előzetesben bemutatkozik az egyik szövetségesünk, Katarina, aki egy mérges kis leányzó.

HWSW: Kipróbáltuk a Sony Ericsson Xperia Arcot

Teszteltük a legszebb telefont az Android-flottából, arra kerestük a választ, hogy a különleges design mellé társul-e elegendő belső érték ahhoz, hogy az Xperia Arc a csúcskategória vezető telefonjává váljon? Az új készülékről nagytestvérünknél, a HWSW-nél olvashattok részletes elemzést!

Megjött a Rayman 3D launch trailer

Senki nem gondolta, hogy megússzuk a 3DS indulását Rayman megjelenés nélkül, ugye? Na, nem mintha bánnánk, még akkor sem, ha a launch trailer éppen azt mondja el a játékról, amit amúgy valószínűleg mindenki tud: ugrálni kell benne, dolgokat összeszedni, és nagyjából ennyi.

Assassin's Creed enciklopédiát készít a Ubisoft

Egy igazi keményvonalas Assassin's Creed-rajongó munkatársat keres a Ubisoft a készülő Assassin's Creed enciklopédiához. Úgy néz ki, a fejlesztők tényleg komolyan gondolják, hogy ez az alternatív történet kihatott a teljes világtörténelemre, és megváltoztatta a dolgok menetét.

Hozd ki a maximumot a PC-s Crysis 2-ből!

Azok számára, akik imádnak kísérletezgetésekbe fogni, itt lenne egy kis esti elfoglaltság. Arra mérget vehetünk, hogy alapesetben a Crytek nem köti az orrunkra, hogy mit is tud a CryEngine 3 valójában, ám néhány konzolparancs segítségével olyan látványjavítókat érhetünk el, amiről nem is álmodnánk.

The First Templar előzetes, májusban megjelenés

A középkor-rajongók és a templomos lovagokat kedvelők örülhetnek: a következő pár hónapban két cím is megjelenik a témában, melyek közül a The First Templar a leginkább ígéretes. A fejlesztők bejelentették a végleges megjelenési dátumot, s ennek örömére még egy előzetessel is megleptek minket.

Jön a Resident Evil: Operation Racoon City

Igazak voltak a korábbi pletykák, legalábbis nagyon úgy tűnik: az Official Xbox Magazine következő számában előzetest közölnek majd a Resident Evil legújabb részéről, amely az Operation Racoon City alcímet kapta. A játékot a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik, és csapatalapú akcióra számíthatunk.