Hírarchívum - 2011. március

Már keresik a GTA V szinkronszínészeit?

Újabb pletyka érkezett a Grand Theft Auto esetleges ötödik epizódja kapcsán: egy weboldalon olvasható felhívás szerint szinkronszínészeket keres a Take Two egy még készülő projektjéhez. Az egyik karaktert be tudtuk azonosítani, róla már a GTA: San Andreasban hallhattunk korábban.

Nem mondják le a Tokyo Game Show-t

Szegény Japánt az utóbbi pár hétben az idegenek támadásán kívül gyakorlatilag minden létező katasztrófa sújtotta egyszerre. S habár a következmények közül valószínűleg egy játékshow elmaradása vagy megtartása érdekli a legkevésbé az érintetteket, játékoldal lévén nekünk erről kell beszámolnunk.

Szétkapták a Nintendo 3DS-t

Azt már megszokhattuk, hogy ha egy technológiai újdonság megjelenik, akkor mindig lesz olyan elmebeteg, aki abban leli örömét, hogy azonnal darabjaira szedi a cuccot. Ahelyett, hogy például játszana vele. Most egy úriember kapja szét atomjaira a Nintendo új büszkeségét, a 3DS-t.

HD-ben tér vissza a Choplifter

A Choplifter című klasszikus még 1982-ben mutatkozott be Apple II-n, s bár azóta több változata is megjelent, ebben a generációban még nem tette tiszteletét. A Huntedon is ügyködő inXile a minap jelentette be a HD verziót - ha minden jól megy, a játék még ősszel letölthetővé válik.

Dead Space-szerű felülettel kísérletezik a BioWare

A Dead Space egyik nagy újdonsága volt, hogy a srácok a Visceralnál a környezetbe integrálták a kezelőfelülelet, a karakterrel kapcsolatos dolgokat pedig hősünk hátára helyezték. A BioWare most azon gondolkodik, ezekből az ötletekből mit tudna felhasználni a Mass Effect 3-hoz.

Egy raklap Saints Row: The Third kép érkezett

A Game Informer jóvoltából tobzódhatunk a friss, ropogós screenshotokban a Volition gengszterjátékának új felvonásából. Már nem néz ki olyan rútul a játék, mint arról az első kép alapján következtettünk, ráadásul olyan fegyvereket vehetünk a kezünkbe, mint egy orbitális műbráner.

Battlefield 3 - túl veszélyesek a mesterlövészek?

Karl Magnus Troedsson, a DICE vezérigazgatója egy nemrégiben napvilágot látott interjúban elismerte, hogy van egy apró gond a Battlefield 3 kapcsán, mellyel kapcsolatban jó pár rajongó nemtetszését fejezte ki. A hasaló mesterlövészeket nehéz kivenni a fű takarásában - talán túl veszélyesek lesznek?

Képeken a Resident Evil: Operation Raccoon City

A tegnap bejelentett friss Resident Evil epizód eleddig ismeretlen vizekre evez a sötét és baljóslatú univerzumban. Elsősorban a csapatalapú taktikai akcióé lesz a főszerep, s a játék gonosz vállalatának fegyveres erőit képviseljük benne. Az első jó minőségű szkennek már be is futottak.

Killzone élőszereplős film a háború eredetéről

A Guerilla egy ötletes rövidfilmet mutatott be, amely a Föld és a Helghan közti háború hátterét boncolgatja hús-vér szereplőkkel előadva. A fejlesztők már régóta szerették volna személyesebb keretek között bemutatni a Killzone eredetét, rá is találtak a megfelelő csapatra. Rajongónak kötelező!

Portal 2 - a bizalom tesztje

Megérkezett a Portal 2 videósorozat második része, mely ezúttal a co-op mód legfontosabb elemére koncentrál: a játékosok közti bizalomra. Mivel a játék bármely pontján lesz alkalmunk kiszúrni bajtársunkkal, fontos lesz az együttműködés. Mókás robotjaink ezt prezentálják nekünk.