Hírarchívum - 2011. március

Befutottak az első Prey 2 képek

Kiemelkedő minőségű screenshotokkal ugyan nem szolgálhatunk, csupán alacsony felbontású szkennek futottak be hozzánk egy spanyol magazin, a Hobby Consolas jóvoltából. Nagyjából képben lehetünk, milyen látványra számíthatunk a Brinket is hajtó id Tech 4 révén.

Shift 2: Unleashed - a támogatott kormányok

Nem, nem arról van szó, hogy a játékból befolyt bevételekkel támogatja az EA valamelyik közel-keleti országot a forradalom jegyében, hanem arról, hogy mely perifériákkal működik együtt a Shift hivatalosan a napokban boltokba kerülő második része. Emellett a játékmenetbe is betekintünk.

Újabb trailert kapott a Dust 514

A PC-n hódító Eve Online egy multiplatform mellékágat kap hamarosan, mely voltaképpen egy FPS-MMO hibrid lesz. A Dust 514-ben a PC-s és a konzolos játékosok együtt játszhatnak majd, a játékban véghezvitt események befolyásolják az Eve Online világát is - ígéri a fejlesztést végző CCP.

Ubisoft: 3DS-en is fut az Unreal Engine

A franciák elérték azt, amiről még a motor fejlesztője, az Epic Games is lemondott: addig-addig turkáltak az Unreal Engine kódjában, míg sikerült véghezvinni azt, hogy támogassa a Nintendo friss handheld gépét. A Splinter Cell 3DS-verziója lesz az első fecske az új konzolon, mely ezt a motort használja.

Deus Ex: Human Revolution - a szabad választás

Újabb trailerrel jelentkezett az Eidos a Deus Ex augusztus végén érkező harmadik részéből, mely a választásokkal teli játékmenetet prezentálja nekünk. Haladhatunk előre agresszíven harcolva, netán az árnyékokban lopakodva, és a környezethez alkalmazkodva is.

Mortal Kombat - infók az első DLC-ről

A NetherRealm Studios nem hagyja parlagon a Mortal Kombat rebootot a megjelenés után sem, további játszható karakterekkel erősítik a felhozatalt. A fejlesztők elmondták, hogy nem pusztán új jelmezekbe öltöztetett harcosokkal bővítik a repertoárt, hanem egyedi harci stílussal, kivégzéssel vértezik fel őket.

A Sony lehet a hordozható játékok királya

Az EEDAR elemzője szerint az NGP-vel és a Sony-Ericsson Xperia Play-jel a Sony-nak jó esélye van arra, hogy idén győztesen kerüljön ki a hordozható, játékra is használható kütyük háborújából. Más kérdés, hogy tartalom tekintetében még erősíteniük kellene, mert abban a 3DS-nek áll a zászló.

Játékfejlesztésbe vág a Halloween filmstúdiója

Videojátékos részleggel erősít a The Weinstein Company. A filmstúdió számos közkedvelt horrorfilmet tudhat maga mögött, ezek után pedig egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Dead Space vagy a Resident Evil babérjaira törnének - igaz, ehhez az is szükséges, hogy ne csak facebookos címekben gondolkodjanak.

Warhawk 2 pletykák terjengenek

A PlayStation 3 nyitócímei között a Warhawk moderált sikert aratott, a folytatás pedig azóta is - stílusosan szólva - a levegőben lóg. Most azonban mintha megmozdult volna valami: egy külföldi site azt állítja, első kézből szereztek információkat egy Sony által szervezett rendezvényről.

Kijött az első Crysis 2 PC patch

Normális esetben nem nagyon szoktunk javításokkal foglalkozni, de a Crysis 2 körüli hatalmas rajongói lelkesedés miatt muszáj extra figyelmet szentelnünk a dolognak: szóval megjelent az első javítócsomag, ami néhány apróbb, de fontos hibát vagy hiányosságot orvosol a játék PC-s változatában.