Hírarchívum - 2011. július

Dead Rising 2: Off the Record sokkoló kedvcsináló

Szó sincs arról, hogy a Dead Rising 2 szakít a hagyományokkal, és elsősorban a rémisztgetésre megy rá, ez már napjaink zombis filmjei után lehetetlen vállalkozás. Inkább szorítkozzunk a "sokkolás" szó földhözragadtabb jelentésére, hiszen az új videóban egy remek játékszer, a sokkoló kapja a főszerepet.

Új DLC-t kapott a Team Fortress 2

Most, hogy a Team Fortess 2 immáron ingyenes üzleti modellel számíthat az egyik legjátszottabb címre Steam-fiókunkban, a Valve elérkezettnek látta az időt, hogy új letölthető tartalommal lássa el a játékot. A Soldier Victory Packban két új fegyver és vicces öltözékkiegészítők kaptak helyet.

Star Wars témájú Xbox 360 bundle csomag jön

Gondolkodtál már azon, miközben nézegetted a televízió mellé állított, vékonyított új Xbox 360 konzolodat, hogy esetleg túlságosan szép? Ha igen, akkor örömmel jelentem, hogy segíthetünk a problémán: a Kinect Star Wars tiszteletére ugyanis új, limitált kiadású bundle csomag érkezik.

Prince robbantja ki az idei Sziget Fesztivált

Még mielőtt bárki reménykedne, megijedne vagy egyéb véletlenszerű emóciók törnének ki rajta, meg kell jegyeznünk, hogy nem a Prince of Persia főszereplőjéről van szó, hanem a 80-as évek legendás énekeséről, aki idén a Sziget nulladik napjával robbantja ki a fesztiválhangulatot.

Spider-Man: Edge of Time - októberi érkezéssel

A Comic-Conon végre lehullt a lepel a legújabb Pókember-játék megjelenési dátumáról. Ahogy az várható volt, a Spider-Man: Edge of Time az ősszel kerül majd boltokba, s ha minden jól megy, legalább hasonló minőségre számíthatunk, mint a Shattered Dimensions esetében.

Letölthető GameCube-játékok jönnek a Wii U-ra?

A Wii U nem lesz kompatibilis a GameCube-játékokkal, éppen ezért aki felhalmozta a lemezeit, azokat már legfeljebb csak a Wii-n játszhatja majd le. Alternatíva, hogy esetleg beszerzi őket digitális úton, a WiiWare-ről - ezt a Nintendo amerikai részlegének egyik fejese kotyogta ki.

Lollipop Chainsaw - cicik, láncfűrész, zombik

Ha azt hitted, a Shadows of the Damned lesz Suda 51 legbetegebb játékötlete, hatalmasat tévedtél: jön a Lollipop Chainsaw, amelyben egy szőke pompomlányt irányítva kell megakadályoznunk a zombiinváziót - ja igen, és az elsődleges fegyverünk egy óriási láncfűrész lesz. Izgi!

Büntetős multis trailert kapott a Battlefield 3

A BF3 nélkül már unalmas lenne az életünk, az FPS-hívők számára olyan ez, mintha infúzióra kapcsolták volna, mert kiszáradtak a szerencsétlenek. Való igaz, intravénásan adagolni képtelenség lenne, ehelyett hagyatkozzunk csak a szemeinkre és füleinkre. A többjátékos szegmensről hull most le a lepel.

A vártnál jobban, de pocsékul teljesített a Ubisoft

Bár a bevételei nagyot zuhantak, a várakozásokhoz képest mégis jobban teljesített az első pénzügyi negyedévében a Ubisoft. A cég a viszonylag kedvező eredmény ellenére az egész évet nézve nem változtatott az előrejelzésein, vezérigazgatója pedig nyilatkozott a tabletes terveikről is.

Prototype 2 - megvan a dátum, új trailer érkezett

A Comic-Conon a Prototype folytatása is látható lesz, így jó eséllyel számolhatunk majd némi gameplay anyaggal a héten, addig is viszont az Activision jótékonyan megelőlegezett nekünk egy napra pontos megjelenési dátumot, és kiküldte az új trailersorozatának legelső epizódját is.