Hírarchívum - 2011. július

HWSW: Végre itthon is kapható az Xperia Play

Mától elérhető a magyarországi T-Mobile kínálatában a Sony Ericsson új, elsősorban játékkedvelő felhasználóknak szánt okostelefonja, az Xperia Play, írja a HWSW. Az androidos telefon elsődleges érdekessége, hogy beépített kontrollert kapott, és PlayStation játékokkal is játszhatunk rajta.

Hivatalos: gyűjtői változatot kap az Arkham City

Fel sem ocsúdtunk az új Batman-film trailere után, a Warner Bros. máris bejelentette: a pletykáknak megfelelően gyűjtői változatot kap az októberben érkező Batman: Arkham City. A csomag 100 dollárba fáj majd, ennek köszönhetően nem kevés érdekesség fér majd el benne.

Visszatér PC-re a Tiger Woods PGA Tour

Az EA Sports évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy az alacsony kereslet miatt megpróbálja megspórolni a Madden NFL és a Tiger Woods PGA Tour PC-s verzióját, azonban utóbbi az ősszel mégis visszatér a számítógépekre - sőt, aki beruház a játékba, előfizetést kap a PGA Tour Online-hoz is.

Új DLC-vel bővül a Homefront

Bár a THQ bezárta a Homefront fejlesztőit, természetesen a Homefrontot nem hagyja parlagon heverni. Hamarosan újabb DLC-vel bővül a játék, amely a Microsofttal kötött megállapodás értelmében először Xbox 360-on fog bemutatkozni - a csomag csupán öt dollárba fáj majd.

Februárra csúszik a The Darkness II

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenhet meg az ősszel a The Darkness folytatása, a 2K Games szerint jövő februárig biztosan várni kell a boltokba kerülésre. A csúszás okát nem ismerjük, de remélhetőleg nem lesz hiába: kár lenne alulmúlni az első játék teljesítményét.

Hulk Hogan is a hangját adja a Saints Row 3-hoz

A THQ bejelentette, hogy többek között Hulk Hogan is a hangját adja majd a Saints Row: The Third egyik karakterének, de mellette egy pornószínésznőből egyszerű színésznővé avanzsált hölgyemény és a Lost koreai szigetlakója is dolgozni fog a játékon. Új fejlesztői naplónk is van.

Kisorsoltuk ZyXEL nyereményjátékunk győztesét!

A Gamekapocs alkalmanként jelentkező, tudásalapú nyereményjátékában ezúttal egy különösen nagyértékű, igazi high-tech holmi talált gazdára. A HD-filmek, zenék, és minden földi jó többcsatornás közvetítésére képes ZyXEL NSA320 házi médiaszerver hamarosan már egy lelkes olvasónk otthonában ékeskedik.

Lelőtték a Mega Man Legends folytatását

A Capcom a minap hivatalosan bejelentette: mégsem készülhet el a Mega Man Legends harmadik része, a játék ugyanis nem felelt meg az általa támasztott minőségi követelményeknek. Hogy ezek mit takartak, nem tudni, pedig a fejlesztők a legjobb végeredmény reményében a rajongók véleményét is kikérték.

Ősznél korábban nem lesz CoD: Elite béta PC-n

Habár Xbox 360-on már javában dúl a lamour a Call of Duty: Elite bétateszt kapcsán, számítógépeken nagyon úgy néz ki, hogy csupán egy hónapig hódolhatunk a közösségi rendszer korai kipróbálásának, mielőtt a végleges változat megjelenik. Megijedni nem kell, nem maradunk le semmiről.

Virtuális valósággal kísérletezik a Sony

A Sonyt nyugodtan nevezhetjük a ma dúló 3D-s őrület legfőbb éllovasának, játékos szemszögből pedig különösen jó hír, hogy a japánok nem állnának meg az egyszerű térbeli megjelenítésnél: a kutatóik listájának végén valahol a virtuális valóságot biztosító kütyük és azok játékai állnak.