Hírarchívum - 2011. július

Nem hozott profitot a Bulletstorm

Ha már az Epic került szóba az előző hír kapcsán, akkor folytassuk is velük: még mindig Mike Capps beszél, s egy eléggé meglepő dolgot mond a Bulletstormmal kapcsolatban - az Epic számára egyáltalán nem hozott profitot a játék. Azt nem tudjuk, hogy a People Can Fly keresett-e rajta.

Catherine Európát sem fogja kihagyni

A kezdeti nehézségek ellenére az Atlus mégis talált partnert az európai terjesztésre, így ha minden jól megy, hamarosan az öreg kontinensen is játszhatunk a várva-várt, puzzle- és akció-kalandelemeket egyaránt ötvöző horrorral. Amerikában éppen a napokban jelenik meg a játék.

Új Unreal-játékot szeretne az Epic?

Ugyan egyelőre halvány a reménysugár, az Epic elnöke most elismerte, hogy méltatlanul hanyagolták az Unreal franchise-t az elmúlt években, főként amiatt, hogy a Gears of War-sorozatra tudjanak koncentrálni. Elképzelhető azonban, hogy a legendás cím visszatér.

HWSW: Rekordnegyedéven van túl Redmond

Rekordnegyedéven van túl a Microsoft is. Bár a PC-piac gyengélkedése miatt a Windows-részleg bevétele némileg csökkent tavalyhoz képest, ezt bőven ellensúlyozta a többi üzletág egészséges növekedése, írja a HWSW. Az Xbox 360 eladásai továbbnőttek, és duzzadt a Live-felhasználók száma is.

Miért pont Freddy került a Mortal Kombatba?

Nos, a válasz egészen egyszerű: azért, mert logikusnak tűnt. Legalábbis a Mortal Kombat alkotója és atyaúristene, Ed Boon szerint, aki elmondta, több horrorszereplőn is gondolkodtak, de végülis a karmos Freddy illett a legjobban a Mortal Kombat brutális univerzumába.

Star Wars: The Old Republic - csatlakozz a harchoz

Még idén jön a The Old Republic, ígérte az Electronic Arts. Éppen ezért az új előzetesben arra kérik a jónépet, hogy csatlakozzanak a küzdelemhez és válasszák ki a maguk oldalát. Az egyszer biztos, hogy sok érdekes karakterosztály között válogathatunk mindkét félnél.

Februárban jöhet a Kingdoms of Amalur

Mondhatjuk, hogy a Kingdoms of Amalur az Electronic Arts egyik leginkább elhanyagolt címe? Jogos lenne, hiszen szegény játék már annyi hideget és meleget kapott a kiadótól, ráadásul most még a megjelenési dátumokkal is bizonytalanságban tartják a fejlesztőket.

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.

Ilyen lesz a Modern Warfare 3 Hardened Edition

Kezdjük a napot egy viszonylag rövid és egyszerű hírrel: kikerült az első fotó a Call of Duty: Modern Warfare 3 második legkeményebb gyűjtői kiadásáról, a Hardened Editionről. Ha mást nem, Ca$h bátyánk napját legalább feldobjuk ezzel, hogy gyűjteménye nem marad kiegészítetlenül.

Old Spice reklámarc a Gears of War 3-ban

Megvan a srác, aki fehér lovon ülve reklámozza az Old Spice-t? Amerikában óriási népszerűségnek örvend a kolléga, ezért nem csoda, hogy az Epic Games lecsapott rá, majd megkérte: ugyan, játssza már el nekik a COG egyik katonáját. Isaiah Mustafa jó arc, elvállalta.