Hírarchívum - 2011. július

Nintendo DS-exkluzív Aliens-játék készül

Bár a Nintendo 3DS hónapokkal ezelőtt megjelent, a játékfejlesztők és kiadók kezdeti lelkesedése mintha alábbhagyott volna. Minderre a Sega még rá is tett egy lapáttal: új Aliens-játékot jelentett be, amely kizárólag kézikonzol elődjére a Nintendo DS-re fog megjelenni az ősz elején.

Augusztusban jön a Street Fighter III: Third Strike

Augusztusban válik letölthetővé a klasszikus verekedős játék, a Street Fighter III felújított változata. A játék összetett online rendszerrel, felturbózott látvánnyal és más extrákkal várja a rajongókat - mármint akkor, ha azok korábban vettek egy PS3-at vagy Xbox 360-at. Van új trailerünk is.

LittleBigPlanet - a Sony free-to-play játéknak szánta

A Comic-Con mellett javában zajlik a Develop konferencia is, ahol többek között a Media Molecule vezérarcai és Phil Harrison, a Sony Worldwide Studios egykori elnöke is leült beszélgetni. Elsődleges témájuk természetesen a LittleBigPlanet és a hozzákötődő, nem mindennapi sztorik voltak.

Nem sietne az új konzolgenerációval az Epic

A következő konzolgenerációval kapcsolatban látszólag úgy állnak a fejlesztőcsapatok, hogy szeretnék is, meg nem is. Jó lenne már erősebb hardvert kapni, de senki nem akarja sürgetni dolgot, hogy aztán drága gépet kapjunk. Ebbe a sorba állt be Mark Rein, az Epic elnöke is.

Extrákkal jön az ICO kollekció

Az ICO és a Shadow of the Colossus méltán foglal helyet a játékipar valaha készült legjobb, leginkább különleges anyagai között. Nem csoda hát, ha a Sony szeretné kicsit felmelegíteni a dolgokat a The Last Guardian érkezése előtt, így az ICO kollekció mindenféle extrával jön.

Érkezik a Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Habár fojesz a Gamekapocs ügyeletes képregény, szuperhős, Marvel, Capcom és Marvel vs. Capcom szakértője, most mégis nekem kell elhoznom nektek a jó hírt, tekintve, hogy fojesz nagyon fontos tevékenységet végez (alszik): érkezik a játék bővített, tökéletesített verziója!

Csak 2015-ben jelenhet meg a Respawn első játéka

Habár valamiért azt hittük, hogy a következő egy-két évben már tolhatjuk az Infinity Wardtól távozó jóemberek által alapított Respawn Entertainment első játékát, most sajnos az egyik alkalmazott kiábrándított mindenkit. Elmondása alapján a várakozási idő "kissé" több lehet ennél...

Visszatér a játékokhoz az Uncharted mozi

Ahogy arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, az Uncharted filmadaptációja új rendezőt kapott, miután David O. Russel nem tudta összeegyeztetni az elképzeléseit a producerekkel. Neil Burger most szólalt meg először a bejelentés óta, neki látszólag szerencsére megjött az esze.

PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészül a GoldenEye 007

Beigazolódtak a pletykák, GoldenEye 007: Reloaded címmel PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teszi a tavaly Nintendo Wii-n bemutatkozott James Bond játék. Az elmúlt órákban egyre több jel mutatott arra, hogy valóban készül ilyen változat, most pedig az Activision is megerősítette a híreket.

Val Kilmer is szerepel az új Pókember játékban

A Comic-Con közeledésével joggal vártuk, hogy az Activision elárul majd néhány újdonságot a legújabb képregényes játékairól, a Spider-Man: Edge of Time-ról és az X-Men: Destiny-ről - bár látnivalókat még nem kaptunk a szinkronszínészek gárdája részben már bemutatkozott.