Hírarchívum - 2011. július

Medvéket kap a Kinectimals

Amikor tavaly teszteltük a Kinectimalst, azt gondoltuk, hogy a világ legnagyobb cukisága lesz. S valamilyen szinten az is, de inkább a furcsa és kissé gagyi minijátékok gyűjtőhelye volt, ráadásul egy az idióta szörnyszülött mesélőtől mindenkit kirázott a hideg. A készítők most medvékkel bővítik a felhozatalt.

Megjelent a From Dust, itt a launch trailer

Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a Peter Molyneux-féle Black & White óta nem jelent meg igazi istenszimulátor. Olyan istenesen istenes. Ezt a hiányt igyekszik most pótolni a minap Xbox 360-ra megjelent From Dust, ahol az égből figyelheted, és terrorizálhatod a jónépet.

Új headsetet és távirányítót kap az Xbox 360

Ha lehetne nevezni egy konzolkiegészítőt az évtized gagyija címére, akkor az Xbox 360-hoz járó alap headset valószínűleg elnyerné a díjat. Ezt próbálja most orvosolni a Microsoft egy új bluetoothos füles megjelentetésével, ami mellé ráadásul egy új távirányító is jön hamarosan.

Soul Calibur V - Comic-Con trailer, új karakterek

Szépen elsiklottunk a Soul Calibur V legújabb trailere mellett, így kicsit megkésve, de megmutatjuk: közel két percen keresztül gerjedhetünk a Project Soul csapatának legújabb verekedős játékára. Emellett a srácok három karaktert is bejelentettek a játékhoz, s küldtek hozzájuk képeket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.

PC-n is késni fog a From Dust

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg az Xbox 360-as verzióval egy időben a PC-s From Dust. A késést már a Ubisoft is megerősítette, de pontos okot nem mondott annak kapcsán, hogy miért kell többet várnunk a játékra. A PS3-as verzió érkezési dátuma még mindig nem ismert.

Battlefield 3 - fél órán át a fegyverekről, videóval

Néhány szerencsés már játszhat a Battlefield harmadik részével, ők az alfaverziót tesztelhetik, amiből az utóbbi időben egyre több screenshot és gameplay videó érkezik - nemrég a fegyverválasztó képernyőt és a különféle testreszabási lehetőségeket nézte meg az egyik tesztelő. Itt a videós bizonyíték!

Mass Effect 3 - milyen legyen a női főhős?

Bár a Mass Effect 3-ban természetesen a saját szájízünk szerint is összeállíthatjuk Shepard parancsnok fizimiskáját, szinte biztos, hogy rengetegen lesznek olyanok, akik az eredeti, fejlesztők által összeállított kinézetet fogják választani. A rajongók most a női főhős külsőjére szavazhatnak - ki a legdögösebb?

Egyelőre nem lesz GP2 az F1-es játékokban

Sokan úgy gondolják, hogy ha már kész a fizikai a motor, s a pályák is le vannak modellezve, vajon mennyi munkába kerülne a Codemasters kódmestereinek, hogy a GP2-es autókat is elérhetővé tegyék valamelyik jövőbeli F1-es játékban. Nos, egyelőre erre nincs sok esély.

Take-Two: jó befektetés lennénk

A Take-Two valóban nagy irigység tárgya üzleti körökben, hiszen olyan hatalmas, már jól bejáratott címekkel rendelkeznek, mint a Grand Theft Auto, a Max Payne, a Red Dead vagy a BioShock. A cég azonban egyelőre még élvezi a függetlenséget, nem adja magát.