Hírarchívum - 2011. július

Évtizedekig fog futni a Star Wars: The Old Republic

Ahogy a Blizzard is elmondta annak idején, hogy a World of Warcraftot akár több évtizedig is aktívan tartják, úgy most a BioWare is azt nyilatkozta az Old Republickal kapcsolatban, hogy eléggé hosszú távra terveznek, akár húsz-harminc évre is. Vajon mi lesz belőle?

Új Assassin’s Creed kisfilm készül

A Ubisoft láthatóan érzi, hogy a Revelations nagy dobás lesz, és igyekszik minél jobban rájátszani a háttértörténetre. Éppen ezért jelentették be, hogy Embers alcímmel új kisfilm készül, aminek segítségével a rajongók még jobban belemerülhetnek a játék univerzumába.

Jövőre jön a Tekken Tag Tournament 2

A Namco Bandai végre mondott valami pontosabbat a Tekken Tag Tournament 2 megjelenésével kapcsolatban, ráadásul azt is elárulták, hogy a hamarabb érkező Tekken Hybridben már kapunk egy kipróbálható verziót is az anyagból, más meglepetésekkel együtt.

Letölthető az Avatar Kinect

Amire mindenki várt, megtörtént: a Microsoft megerősítette, hogy letölthető az Avatar Kinect, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók úgy beszélgessenek egymással, hogy közben a Kinect minden arckifejezésüket átülteti az avatarukra. Na jó, annyira nem profi a cucc, de ideig-óráig biztosan szórakoztató.

HWSW: Kipróbáltuk az LG Optimus 3D-t

Az LG az első kétmagos processzorral rendelkező okostelefon után elkészítette az egyik első 3D-s kijelzővel szerelt készüléket is, ez az Optimus 3D. Sajnos a technológia még nem érett meg a mindennapos tartalomfogyasztásra, szerencsére a telefon mást is tud felmutatni, írja a HWSW.

Driver: San Francisco - így kell váltani

A Driver: San Francisco egyik központi játékeleme a Shift lesz, mely lehetővé teszi, hogy az utcákon száguldozó járművek közül bármelyik volánja mögé bepattanhassunk. A legújabb fejlesztői naplóban erről mesélnek a készítők, illetve szó esik majd a Shift multiplayerre való hatásairól is.

Trine 2 - bemutatkozik a lovag is

A Trine egyik legfőbb érdekessége ugye, hogy bár oldalnézetes platformjátékról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen karaktert választunk a pályák teljesítésére és az akadályok leküzdésére. A most érkezett fejlesztői napló a lovag kasztját mutatja be, akinek legfőbb kiegészítője a pajzsa.

Dátumot kaptak a felújított Resident Evil-játékok

Míg a japánok csomagban, egyetlen lemezen vehetik meg a Resident Evil 4 és a Code: Veronica felújított változatait, addig mi külön-külön tölthetjük le őket. A Capcom napokban tett bejelentése szerint az újdonságokra nem kell sokat várni, még szeptember végéig boltokba kerülnek.

Még a Black Opsot sem éri utol a Battlefield 3

Elemzők szerint előrendelések terén ugyan felveszi majd a versenyt a Call of Duty: Black Opsszal a Battlefield harmadik része, eladások tekintetében még nem fogja utolérni azt. Persze ezek csak a számok, a két játék minőségbeli különbségét nem vették figyelembe a szakemberek.

Szeptemberben jön a The Gunstringer

A Twisted Pixel bejelentette, hogy szeptemberben kerül boltokba legújabb játéka, a The Gunstringer. A marionettbábút középpontba állító lövöldét a tartalma miatt mindenképpen érdemes lehet megvenni, hiszen nemcsak nyomott áron kaphatjuk majd meg, de Fruit Ninja Kinect is ajándékba jár hozzá.