Hírarchívum - 2011. július

Silent Hill: Downpour - gameplay a Comic-Conról

A múlt héten érkezett nem túl jó minőségű screenshotok után végre gameplay videókat is kaptunk a Silent Hill legújabb részéről. A kérdés továbbra is az: vajon sikerül helyreállítani a sorozat kissé megtépázott hírnevét? A mostani felvételek azért biztatóak, nézzük meg őket!

Mortal Kombat: Legacy - itt az utolsó epizód

A szokásosnál többet kellett várni a Mortal Kombat: Legacy befejező epizódjára, de nem véletlenül: a készítők valószínűleg direkt a Comic-Conhoz igazították az új rész premierjét. A kilencedik felvonásban Cyrax és Sektor kerül bemutatásra, természetesen Tancharoen jól bevált stílusában.

Szeptemberben jelenthetik be a Resident Evil 6-ot

Ha nem tetszik az Operation Raccon City, a felújított változatok nem érdekelnek, és 3DS-ed sincsen, akkor valószínűleg örülni fogsz a hírnek, hogy "igazi" folytatást is kap majd a Resident Evil-sorozat. A kérdés persze csak az: mégis mikor fogják bejelenteni az új részt?

Így kezdődik majd a Starhawk

A Sony a Comic-Con alkalmából kiadott egy új előzetest a Warhawk kvázifolytatásából, a Starhawkból. A trailer a játék nyitójelenetét mutatja be, pontosabban azt az intró videót és a program motorjával készült átvezetőt, amit majd a játékos is láthat, mielőtt belekezd a Starhawk egyjátékos részébe.

Tíz percen át mozog a Warhammer: Space Marine

Durván egy hónap múlva már a kezeink között tarthatjuk a Warhammer 40.000: Space Marine-t, a Games Workshop méltán népszerű univerzumában játszódó akciójátékot. Most egy tízperces gameplay felvétel érkezett a Gamespot jóvoltából, amit az egyik fejlesztő is kommentál nekünk.

Látványos gameplay jelenetek a Skyrimből

Bár a Comic-Con alapvetően képregényes fesztivál, szerencsére videojátékokból sincs hiány, lám, a Bethesda még a The Elder Scrolls V: Skyrimet is kivitte a geek találkozóra. Most egy új gameplay videót van szerencsénk bemutatni, mindenképpen érdemes megnézni, mert akad benne látnivaló bőven!

The Walking Dead: The Game - az első képek

Bár a The Walking Dead képregényváltozata is nagyon népszerű, a hazai közönség talán inkább a sorozatot ismeri. Míg a második évadra várni kell, addig a készülő játékváltozatról megjöttek az első látnivalók: az IGN jóvoltából nyolc darab képen csodálhatjuk meg a Telltale legújabb projektjét.

Emelkedett a XBLA-játékok átlagára

Az elmúlt évekhez képest emelkedett az Xbox Live Arcade-re megjelent játékok átlagára, ezt a Microsoft is elismeri, ugyanakkor tény, hogy a korábbiakkal ellentétben a mostanában bemutatkozó címek minősége és tartalma is sokkal kielégítőbb. Elég csak a Limbóra vagy a Castle Crashersre gondolni.

Mortal Kombat - Freddy Kruegerből sosem elég

Nagy az izgalom, mindenki tűkön ülve várja, hogy bemutatkozzon a Mortal Kombat legújabb karaktere, a Rémálom az Elm utcában című filmekből ismert Freddy Krueger. Most újabb gameplay jeleneteket tudunk mutatni nektek - az biztos, hogy emberünk pengéinek hangjától a hideg kiráz bennünket!

Rejtélyes Assassin's Creed videó bukkant fel

Furcsa CG videót lehet látni az interneten, melyről egyelőre a Ubisoft sem hajlandó nyilatkozni semmit. A feltételezések szerint a felvételt a cég animátorai készítették belsős használatra, és valamilyen szinten köze lesz a legújabb játékhoz, az Assassin's Creed: Revelationshöz.