Hírarchívum - 2011. július

The Avengers - itt vannak az első képkockák

Miután a Captain America filmadaptáció még nem került itthon mozikba, valószínűleg tudunk újat mutatni a mostani rövid videóval: bár az anyag lelövi az új feldolgozás végét, utána végre láthatjuk a The Avengers film első képkockáit. Tudjátok, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és a többiek egy helyen.

Free-to-play modellre váltott a Heroes of Newerth

Újabb nap, újabb free-to-play játék, a különleges üzleti modell egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fejlesztők és kiadók körében: legutóbb a Heroes of Newerth készítői jelentették be, hogy DotA-klónjuk ingyenessé válik, s csak bizonyos tartalmakért kérnek el kisebb összegeket.

12 százalékot zuhantak a Nintendo részvényei

A Nintendo részvényeinek értéke 12 százalékot esett, miután a japán vállalat közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, és bejelentette, hogy az alacsony kereslet miatt drasztikusan csökkenti új kézikonzoljának, a 3DS-nek az árát. Az elemzők szerint a cégnek a Vita miatt is aggódnia kell.

Csökkent a Capcom nyeresége is

A Capcom ugyan nyereséggel zárta az első pénzügyi negyedévet, de mind a bevétele, mind pedig a profitja csökkent, mert nem igazán volt nagy játékmegjelenése az elmúlt hónapokban. Azért az új Street Fighter és a 3DS-es Resident Evil hozta az elvárt eladásokat állítólag.

Befutott az első Homefront: The Rock kedvcsináló

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Kaos Studios bezárásának ellenére sem ér véget a Homefront támogatása, és új DLC-vel bővült a játék. A kiegészítő már letölthető, és a minap az első kedvcsináló is befutott egy rövid trailer formájában - a felvételeken az összes (mind a kettő) új pálya megcsodálható.

Metro: Last Light - itt a második gameplay videó

Ha már a THQ leszámolt a sikeresnek már nem annyira sikeres, de mindenképpen ismert Red Factionnel, ideje belevágnia olyan címek fejlesztésébe, amivel fel tudja magát küzdeni az élbolyba. A Homefront mellett a Metro-sorozat tűnik igazán fontosnak - a Last Light egyre inkább bejön nekünk.

Újra mutogatja magát a Kinect Star Wars

Szerencsére ezúttal nem a Kinect Star Wars tiszteletére bejelentett, elrondított Xbox 360-ról kaptunk képeket, hanem magáról a játékról. Az anyagok alapján továbbra is nyilvánvaló, hogy a játék a fiatalabb korosztálynak készül, de persze ne ítéljünk ennyivel előre.

Fegyverekkel fenyeget az új Ratchet & Clank

Idén végre visszatér minden idők egyik legjobb és legviccesebb duója, Ratchet és Clank, hogy kissé rendbe tegye az elkanászodott földönkívülieket. A sorozatban először négyfős kooperatív kap helyet, de a most megjelent előzetesben inkább a fegyvereken van a hangsúly.

Modern Warfare 3 - nem para a New York-i támadás

Szegény New York állandó célpontja a különböző játékoknak és filmeknek, ami alapvetően nem is lenne akkora baj, csak a vége mindig az, hogy a város romokban hever. Nos, a Modern Warfare 3 is ezen a vonalon mozog, de a készítők szerint nem lesznek botrányos reakciók a vásárlóktól.

Nem kell állandó internetkapcsolat a From Dusthoz

Éppen tegnap borzolta fel a kedélyeket az újság, melyet a rossz hírek hozója, fojesz tárt elétek: az új Driver bizony nem fog elindulni állandó internetkapcsolat nélkül. Rögtön felmerült a kérdés: vajon az egyszeri vásárló hasonlóan fog járni a szintén ubisoftos From Dust esetében is?