Hírarchívum - 2011. augusztus

GC 2011: A teljes Mass Effect 3 gameplay demó

Habár a múlt héten már levetítettünk nektek egy rövidke trailert Shepard kapitány harmadik kalandjából, a Bioware teljes előadását, 1080p minőségben most mindenki megtekintheti. A Bioware magasztos mágusai egy súlyos kis játékmeneti felvételt tálaltak a kölni látogatók legnagyobb örömére.

Skyrim - a Fallout 3 zártörését örökölte

Azt maga a Bethesda alelnöke is kifejtette, hogy a The Elder Scrolls ötödik részében jelentős renováláson esett át a kezelőfelület, melyet egyenesen az Apple és az iTunes ihletett. Mivel a játékidő jelentős részét a leltárral töltjük, pakolgatjuk felszerelési tárgyainkat, ezért minden műveletnek folyékonyan kell mennie.

Binary Domain - pontos dátum és képek

A Sega jövő év februárjában elhozza nekünk az újabb robotokkal harcolós FPS-t: a Binary Domain sem törekszik komoly mondanivalóra, a látvány sem egy nagy durranás. Az igazi ízt elsősorban az NPC-kel folytatott headsetes csevegés adja. Végleges dátumunk és új képeink is vannak.

2013-ban jöhet a Fable negyedik része

Vad pletyka hétfő estére, de jobb híján közzétesszük, hátha jó kis találgatás kerekedik belőle. Az Official Xbox Magazine úgy tudja, Peter Molyneuxék már a Fable negyedik részén agyalnak, amely terveik szerint két év múlva kerülhet boltokba - persze a kinectes mellékágat mindenképpen megkapjuk.

Új mozdulatok a UFC Undisputed 3 trailerében

Új trailer érkezett a UFC Undisputed harmadik részéről: bár látszólag nem fejlődött túl sokat a folytatás, új mozdulatokat és küzdőtechnikákat bőven találunk majd a játékban. A mostani előzetes ezekből szemezget, persze az értékelésükhöz nem árt, ha játszottál a korábbi részekkel.

GC 2011: 275 ezren látogattak el a kiállításra

A tavalyinál is több látogató és kiállító vett részt a múlt heti GamesComon, Németországban, a szervezők egyik nap még az expónak helyet adó Koelnmesse csarnokot is lezárták teltház miatt. A rendezvényt jövőre is megtartják természetesen, augusztus közepén megint Kölnre figyel majd a gamer világ!

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.

GC 2011: Tíz percen át mozog a felújított Halo

A 343 Industries Kölnben kimerítő bemutatót tartott a Halo: Combat Evolved felújított változatáról. Sok részletet vehetünk szemügyre majd, sőt egy olyan terminál tartalmába is belekukkanthatunk, ami számtalan érdekességet fed fel a Halo negyedik részével kapcsolatban.

Obsidian: gáz a klasszikus szerepjáték-rendszer

Egy egészen meglepő nyilatkozat jutott nekünk erre a napos délutánra. Az egyik legnagyobb szerepjáték specialistának tartott Obsidian azt találta mondani, hogy a klasszikus szerepjátékok rendszere már nem megfelelő, és degenerált játékosi viselkedésre késztet.

Doom 4 - singe playerben feleannyi fps

Habár még a Rage sincs kész, Carmack atyánk szeret véletlenszerűen elhinteni technikai információkat, hogy lássuk, azért ő dolgozik, ráadásul nem is kis dolgokon. Most éppen arról beszélt, hogyan lőtték be az fps-számokat a Rage utáni nagy dobásban, a Doom 4-ben.