Hírarchívum - 2011. augusztus

Élőszereplős rövidfilm a Portal alapján

Közel hat perc hosszú rövidfilm készült a Portal alapján, amit ugyan már a Comic-Conon is bemutatott a rendezője, de most végre a YouTube-on mi is szemügyre vehetjük az alkotást. Bár a GLaDOS kimaradt, a lényeg így is érthető: az Aperture tesztkamráiból nincs menekvés.

Nyitott világú szerepjátékhoz toboroz a LucasArts

Clint Hocking neve ismerős lehet, az úriember szinte pontosan egy éve lépett le a Ubisofttól, hogy a LucasArtscal karöltve dolgozzon valami izgalmas projekten. Hogy mi lehet az, fogalmunk sincs, de valószínűleg neki is köze van ahhoz a nyitott világú szerepjátékhoz, amin a cég munkálkodik jelenleg.

Októberben jön a Serious Sam 3, itt az új trailer

Október közepén kerül boltokba a Serious Sam régóta várt harmadik része. Bár a játék látványra abszolút a felújított klasszikus epizódokat idézi, a horvát Croteam szerint ez a legjobb cím, amit eddig Komoly Samu főszereplésével készítettek. Mi szurkolunk nekik, mert a Serious Sam 2-t rühelltük.

Új trailerrel tért vissza az Aliens: Colonial Marines

Most, hogy a Gearbox letudta a Duke Nukem Foreverrel kapcsolatos kötelező köröket, végre teljes mellszélességgel az Aliens: Colonial Marinesre koncentrálhat. A minap új trailert kaptunk a játékról, vessétek rá magatokat azonnal, mert nagyon hangulatos darab.

Supremacy MMA - bordák törnek, verejték csöpög

Míg korábban a ketrecben legfeljebb kutyák vagy kakasok csaptak össze, addig az elmúlt évtizedben - ki tudja milyen okból - emberek küzdenek kötetlen formában, igen csekély szabályzással, véres péppé változtatva az ellenfelek arcát. A Supremacy MMA új látnivalókkal ült le közénk.

DmC - utcai bunyósra hasonlít Dante

A zöldfülű és fiatal, metroszexuális Dante mind fizimiskájában, mind pedig belső identitását tekintve már nem hasonlít a korábbi Devil May Cry-játékok főhősére. A Ninja Theory megosztott a rajongókkal pár tudnivalót az új Dantével kapcsolatban, többek közt azt is, hogy a csávó igazi utcai bunyós.

Gears of War 3 - mi lesz Clayton Carmine sorsa?

Ugye mindenki emlékszik, hogy tavaly az Epic kikérte a rajongók véleményét, hogy mi legyen barátunk, Clayton sorsa a Gears of War 3-ban? Álláspontfoglaláshoz csupán egy pólót kellett vásárolnunk az Xbox Live-on, feltüntetve akaratunkat. Most, hogy itt a nyakunkon a megjelenés, minden kiderül!

GC 2011: The Gunstringer - egy húron pendülünk

Mi az a kinectes cím, amiben marionettbábukkal harcolunk a rosszfiúk ellen? Hát persze, hogy a The Gunstringer, amit nem kell túl komolyan venni, s csupán csak negyven dollárt kell érte leszurkolnunk szeptember közepén. A múlt héten naná, hogy új látnivalókkal volt ott Kölnben.

Elérhető a Warhammer 40K: Space Marine demója

Habár a vérbeli RTS-eiről elhíresült Relic elsőként kóstol bele az akciójátékok fejlesztésébe, a Warhammer 40.000: Space Marine egyáltalán nem néz ki rosszul, sőt az univerzum rajongói számára igazi unikumnak számít, hogy végre nem madártávlatból látjuk az eseményeket. Az Xbox Live-on már ott a demó.

Novemberben jön a Jurassic Park: The Game

Hiába volt odáig tőle a Telltale Games, a kalandjáték-beütésű Jurassic Park fejlesztése nem az előzetes terveknek megfelelően zajlott. A Heavy Rain ötletéből is nagy kanállal merítő címet már a nyár folyamán ki kellett volna adnia, de inkább még tovább foltozta azt. Megvan az új megjelenési dátum.