Hírarchívum - 2011. augusztus

Vadi új Dishonored képzuhatag

Mi kerekedik ki abból, ha a Thief és a Half-Life 2 találkozik? A Dishonored a legjobb példa a két matuzsálem vegyítésére, teljesen modern köntösben. Ha nem hiszed, vesd rá magad a friss és ropogós képekre! Lopakodás és gondolkodás, morális kérdések feszegetése - ha nem esne le elsőre.

GC 2011: Negyedóra az új Marvel vs. Capcomból

Nyár elején robbant a hír, miszerint a Marvel vs. Capcom 3 sem marad "bővített, rendezői változat" nélkül, új mozdulatokkal és karakterekkel, még hívogatóbb formában tér vissza a cím. A múlt héten a GamesComon is helyet kapott a produktum, két új harcos mindennapjaiba tekinthetünk most bele.

GC 2011: AC: Revelations - videó kommentárral

Hasonlóan az E3-as gameplay demóhoz, a Ubisoft a gamescomos kedvcsinálót is ellátta fejlesztői kommentárral, így néhány felettébb fontos részletre is fény derülhet Ezio parázs akcióját vizslatva. Az állunkat kerestük a képsorok után, játszható formában még hívogatóbb a Revelations.

Lassan révbe ér az Astronaut MMO

Két éve adtunk hírt utoljára a NASA által fejlesztett online játékról, az Astronaut: Moon, Mars, and Beyondról, mely nem tévesztendő össze a tavaly megjelent Moonbase Alphával. 2035-ben járunk, ahol az emberiség igyekszik megvetni a lábát naprendszerünk más bolygóin is.

Call of Duty: Black Ops - újra tesztelnek a zombikon

Folytatódnak a tesztek a zombikon: a Black Ops tudósai nem nézik jó szemmel az agyzabálók térhódítását, így a legváltozatosabb kísérletekkel igyekeznek megtalálni a gyengébb pontjaikat. Most például egy giroszkópba bújtatták az egyik élőhalottat.

NBA 2K12 - befutott a Legends trailer

Ahogy azt korábban megírtuk, a 2K idei kosaras játékában az elmúlt évtizedek kosaras legendáival is nyomulhatunk: számos emlékezetes összecsapást élhetünk át újra a nyolcvanas, kilencvenes évek sztárjaival. Jordan ugye alap, de mellette még 14 világklasszis is szerepel a játékban.

Battlefield 3 - 24 fős Team Deathmatch PC-n

Nem eszik olyan forrón a kását a számítógépes kollégák sem a DICE új háborús shootere kapcsán. Míg korábban minden érv a PC mellett szólt - mely a grafikában és a 64 szereplős multiban mutatkozik meg -, úgy látszik, hogy a TDM esetében csak 24 fő harcolhat egymás ellen. Kevesebb, mint amire számítottunk.

Fejlesztőt cserélhet a Resistance-sorozat

Bár semmi sem biztos egyelőre, az Insomniac kreatív igazgatója egy kissé melankolikus hangvételű nyilatkozatában azt találta mondani: "határozottan úgy látja", hogy a Resistance következő részét már nem a csapata fogja fejleszteni, elbúcsúznak tőle, ahogy a Spyrotól is annak idején.

Új Theme Park készül iPhone-ra

Aki emlékszik még Peter Molyneux és a Bullfrog vidámparkos játékára, bizonyára örömmel fogadja hírt, hogy a cím még idén visszatér, igaz, kizárólag az iOS-eszközökre. A játék nem átirat lesz, kapunk benne újdonságot bőven, ráadásul ingyen hozzáférhetünk, csak mikrotranzakciók útján kell tejelnünk.

Letölthető játék lesz a Virtua Fighter 5 új verziója

A Virtua Fighter 5: Final Showdown nem új játék lesz, de természetesen azt sem mondhatjuk, hogy régi: ez a pár évvel ezelőtt megjelent verekedős cím felturbózott változata, finomabb játékmenettel, kibővült tartalommal és persze nyomott árral. A játékot letölthető formában szerezhetjük be.