Hírarchívum - 2011. augusztus

Quantum Conundrum - a Portal atyjának új játéka

Kim Swift igen bátor hölgyemény, képes volt otthagyni a Valve-ot az Airtight Games kedvéért - most azonban felfedte új projektjét a Gamespotnak, mely a furcsa Quantum Conundrum névre hallgat. Párhuzamos dimenziókba lépdelünk, fejtörőket oldunk meg, szóval nem estünk messze a Portaltól.

RAGE - látogatás a Gearheads klán rejtekén

A nukleáris pusztítás után a Föld képe mindinkább elkeserítő, minden sarkon egy-egy mutáns vagy bandita, esetleg egy mutáns-bandita állja utunkat. A legújabb játékmeneti szeretetrohamban a Gearheads klánhoz ugrunk be egy csésze teára. Mi az italt puskaporral isszuk, nem cukorral.

Több ezer egyedi fegyver a Battlefield 3-ban

A DICE nem rest dobálózni a markáns számadatokkal: a Battlefield 3 fegyver-felhozatala amúgy sem kicsi, 50 mordály akadhat a kezünkbe, ám ezeket számos kiegészítéssel bővíthetjük saját szokásainknak megfelelően. Ennek köszönhetően több ezer variáció létezik. Szorozzunk csak utána!

Counter-Strike: Global Offensive - az első trailer

A híresztelések szerint a Valve, hasonlóan a Portal 2-höz, megengedi, hogy a PC-sek és a konzolosok együtt játszanak majd, bár erre még nem vennénk mérget. A Counter-Strike az e-sport szempontjából tagadhatatlanul népszerű, az új rész első előzetese már megtekinthető.

Valentin-napon jelenik meg a Twisted Metal

Oh, a szerelem talán a legfontosabb érzelme az embernek, minden rózsaszínbe burkolózik, csak egy személy van a szívünkben Bálint-napon. A francokat! Barátnőt megkérjük, hogy várjon, hiszen próbát kell tennünk az új Twisted Metallal, mely a szerelmesek napján jelenik meg, 2012-ben.

Uncharted 3 - Nolan North és a gyűjtői kiadás

Mindenki kedvenc szinkronszínésze, Nolan North beült egy kis baráti csevejre a Naughty Dog háza tájára, hogy bemutassa nekünk az Uncharted 3 gyűjtői kiadását. Főhősünk, a Nathan Drake baritonjáért felelős fiatalember kitesz magáért, nekünk is jól jönne a 99 dollárt kóstáló pack.

Skyrim - homoszexuálisok és vámpírok

Két érdekes információ érkezett a The Elder Scrolls V háza tájáról. Az elsőt nem tudjuk hova tenni: mi kell még, hogy a szuper-kategóriás RPG még jobb legyen? Sárkánylovaglás? Levitáció? Nem! A Bethesda megerősítette, hogy azonos neműek is köthetnek házasságot a játékban.

Már hétmillió felhasználó tolja a The Sims Socialt

Bejött az Electronic Arts húzása, miszerint a legnagyobb közösségi oldalon is felbukkantak mindenki kedvenc simjei. A sikert alátámasztják a komoly számadatok, alig két héttel a The Sims Social indulása után már hétmillió aktív felhasználó él virtuális életet a Facebook-platformon.

WRC 2 - az első ingame jelenetek és képek

Tavaly nem volt örömteli az a tény, hogy a Black Bean Games és a Milestone újra feltámasztotta a WRC-sorozatot - egy meglehetősen középszerű ralis címmel volt dolgunk. Idén viszont változhat a képlet, a fejlesztők tapasztalatot nyerhettek az előd hibáiból. Lássuk előzetesen, hogy mire jutottak!

TGS 2011: NeverDead látnivalók érkeztek

Szeptember közepén rendezik meg a Tokyo Game Showt, a Konami él a hazai pálya előnyével és már jó előre kidobta a netre a NeverDead trailerét és pár képkockát a játékból. Főhősünk részben halhatatlan, így kihasználja testi adottságait és úgy száll szembe a sötétség talpnyalóival.