Hírarchívum - 2011. augusztus

Bodycount - fejlesztők a multiplayerről

Befutott a Bodycount legújabb fejlesztői naplója, s bár sokan húzzák a szájukat a játék miatt, azért mi naivan reméljük, a jövő héten nem ér bennünket csalódás. Az új videóban az FPS többjátékos részéről emlékeznek meg a készítők, kis angoltudás persze szükséges a megértésükhöz.

Adatokat gyűjthet az EA az Originen keresztül

Most lett belőle hír, mert csak hetekkel az Origin elindulása után vette valaki a fáradtságot, hogy elolvassa a szolgáltatás végfelhasználói licencszerződését: ebben a kiadó világosan kiköti, hogy a telepíthető kliensprogrammal bárminemű adatot összegyűjthet a gépünkről, és fel is használhatja azokat.

Nem lesznek Porschék a Forza Motorsport 4-ben

A sajnálatos hírt maga Dan Greenwalt közölte: a Forza Motorsport 4-ből egy az egyben kimaradnak a Porsche gyári autói. Nem a fejlesztők utálták meg hirtelen a német autógyárat, hanem az Electronic Arts nem hajlandó együttműködni a Turn 10 csapatával. Szomorú.

Tizenöt éves lett a Team Fortress

A tegnapi nap folyamán töltötte be a tizenötödik születésnapját a Team Fortress-sorozat, a játék anno egy Quake-modifikáció volt, mára pedig az egyik legnépszerűbb multis FPS, amit ingyenesen is játszhatunk. Rövid történelmi összefoglaló következik az ünnep apropójából.

Hasznosságokkal frissült az OnLive

Habár Európában még nem kifejezetten aktuális az OnLive-téma, azért alkalmanként igyekszünk beszámolni a vele kapcsolatos hírekről. Nem utolsó sorban azért, mert sokan úgy gondolják: a cloud alapú gaming lehet a játékipar jövője, sőt, sokak szerint a következő generációs konzolok is így fognak működni.

Nem jelenik meg idén a Kinect Star Wars

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem fog megjelenni idén a Kinect Star Wars, a LucasArts mára hivatalosan is megerősítette a spéci Xbox 360 csomagot is érintő késést. Bár a csúszás konkrét okát nem árulta el, az eddigi beszámolók és látnivalók alapján tényleg van mit csiszolni a programon.

GC 2011: Fél órán át mozog a Dragon's Dogma

Rosszul érezzük magunkat, mert mostanában kicsit hanyagoltuk a Capcom ígéretes fantasy akciójátékát, a Dragon's Dogmát. A GamesCom alatt pedig lehetett látni anyagokat a cuccból, ennek örömére most közkézre adjuk a teljes, félórás anyagot, mindenki örömére.

Rosszul is végződhet a Mass Effect 3

A Mass Effect 2-ben már megtapasztalhattuk, hogy bármi lehetséges - mint a Viasat 3-on. Attól függően, hogyan viselkedtünk a játék során, milyen küldetéseket teljesítettünk, és mennyire szereltük fel a hajónkat, változhatott a játék végkimenetele. De mi a helyzet a harmadik részben?

HWSW: Távozik az Apple-től Steve Jobs

Távozik az Apple éléről Steve Jobs - jelentette be a vállalat tegnap. A karizmatikus vezető az egészségi állapota miatt nem tudja ellátni a cégvezetéssel járó feladatokat, az elnök-vezérigazgatói pozíciót Tim Cook operatív igazgatónak adja át, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Red Orchestra 2 - multiplayer betekintés

A nagy FPS-nagyágyúk árnyékában csaknem eltűnt a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. A Tripwire jó szokásához híven ismét a realizmus felé hajlik, színhelyeink a keleti front emlékezetes csatái. Egy lövéstől rosszabb esetben padlót fogsz. Jövő hónapban már itt is van.