Hírarchívum - 2012. január

Magyaros élőszereplős traileren a Gravity Rush

A PlayStation Vitára érkező Gravity Rush legújabb kedvcsinálója arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen mókás dolog is az, ha a fizika legfontosabb törvénye, a gravitáció a feje tetejére áll. Külön díjban részesülnek azok az olvasók, akik észreveszik a videóban szereplő magyar útjelző táblát!

Akció-orientált Ninja Gaiden Sigma Plus előzetes

A Tecmo Koei kiadta a Ninja Gaiden Sigma Plus legújabb trailerét, mely a játék talán egyetlen legjobb fícsörére épít, nevezetesen a harcrendszerre. Bár a Sigma-epizódok valamiért soha nem értek fel a számozott, xboxos címekhez, kétségtelen, hogy a Vita egyik legjobb játéka érkezik.

Átnevezhetik a Wii U-t, indul a Nintendo Network

A japán vállalat látszólag komolyan fontolgatja, hogy átnevezi a következő generációs konzolját, a jelenleg Wii U néven futó masinát. Emellett jelentősen rágyúr az online szolgáltatásra, mely a Nintendo Network nevet kapta, és fel fog zárkózni a PlayStation Network és az Xbox Live mellé.

Pac-Man a Street Fighter X Tekkenben

Ha lehetne fokozni a Capcom crossoverjét, akkor eme kívánalomnak is megfelel a Street Fighter X Tekken PlayStation 3-as és PS Vitás verziója. Olyan klasszikus exkluzív játékhősökkel erősít a cím, mint Mega Man és Pac-Man, azaz a nyolcvanas évek legendáit köszönthetjük újra.

Hamarosan indul a netKar Pro bajnokság

A 2012-es esztendő elég húzósnak ígérkezik a vérbeli szimulátorrajongóknak - de vajon az új trónkövetelők felérnek-e az iRacinggel vagy a netKar Pro-val? A GTR-Masters.hu szimulátoros liga bajnokságot szervez a netKar Pro legfrissebb 1.3-as verziójával. Ha profinak érzed magad, nosza, jelentkezz!

Új Ghost Recon: Future Soldier infók és képek

A régóta halogatott, s talán idén végre megjelenő Ghost Recon: Future Soldier fejlesztői rendkívül szimpatikus módon egy guminővel folytatott szexuális aktushoz hasonlítják a játék kinectes funkcióját, azaz még mindig a sima, kontrolleres irányítás lesz a mérvadó. Új képeink is vannak!

A Facebookra Valentin-napon jön az Angry Birds

A Rovio bejelentette, hogy sikerjátéka február 14-én landol a népszerű közösségi oldalon - ennek örömére a vállalat számos országban rendez launch partit. Az Angry Birds teljes képernyőn fut majd, jobb minőségű animációkkal és ranglistákkal. Már várjuk.

Új játszható karakterrel bővül a Dead Island

A Deep Silver addig üti a vasat, amíg meleg - tegnap bejelentette, hogy új játszható karakterrel bővül a Dead Island egyjátékos kampánya. Az új szereplőnk Ryder White, aki új fegyverekkel és saját maga által eszkábált eszközökkel szegül ellen a trópusi szigetet elárasztó zombikkal.

PC-re is megjelenik a Rayman Origins

Miután a konzolos változatok nem hozták az elvárt eladási számokat, a Ubisoft úgy döntött, hogy PC-re és 3DS-re is megjelenteti a tavalyi év egyik legjobb platform-címét, a Rayman Originst. A jeles dátum márciusban esedékes, a kézikonzolos változat kicsit később érkezik.

Áprilisban jön az xboxos The Witcher 2

A CD Projekt bejelentette, hogy a The Witcher 2 konzolos verziója április 17-én jelenik meg. A jeles esemény alkalmából számos kedvcsináló futott be hozzánk - kaptok képet és videót minden mennyiségben. Az Xbox 360-as változat egyébként Enhanced Edition névre hallgat, tényleg minden finomság benne lesz.