Hírarchívum - 2017. november

Ingyenes a Sanctum 2 a Humble Store-ban

A Humble Store őszi vásárának apropóján most egy alig négyéves shooterhez juthatsz hozzá teljesen térítésmentesen. A Coffee Stain Studios játéka egyfajta tower defense/FPS hibrid, amelyben halálos űrlényeket kell elpusztítanunk.

Nem örültek a részvényesek a Rovio jelentésének

Először adott ki pénzügyi jelentést a Rovio azóta, hogy tőzsdére ment, és legnagyobb bánatára nem is sikerült szép számokat villantania: a nyeresége veszteségbe fordult.

Mobilon folytatja a Tamagotchi

Nem sokkal azután, hogy újra boltokba kerültek a Tamagotchik, a Bandai Namco bejelentette a következő videojátékot a sorozatban: a My Tamagotchi Forever kizárólag mobilokra érkezik majd jövőre.

Akció-szerepjáték készül a Forza Horizon-csapatnál

Lassan, de biztosan formálódik a Playground Games következő nagy dobása, amely egy nyitott világú akció-szerepjáték lesz. A projekthez több tapasztalt szakmabelit is leigazolt a csapat.

Lehúzta a rolót a Marvel Heroes fejlesztője

Nem sokkal azután, hogy szakított a Disney és a Gazillion Entertainment, kiderült, hogy a fejlesztőcég le is húzza a rolót. Úgy néz ki, a Marvel Heroes szervereit is hamarabb lövik majd le.

Kickstarterre gördült a Session

Régóta várunk már a Skate szellemi örökösére, amit úgy látszik, megtaláltunk a Sessionben. A Creā-ture Studios elindította a gördeszkás anyag Kickstarter-kampányát, és már most sokan bizalmat szavaztak neki.

Elstartolt a Warface Battle Royale módja

A Crytek ígéretének megfelelően élesedett a Warface Battle Royale módja, amely csak korlátozott ideig áll a játékosok rendelkezésére. A tesztidőszak alatt a készítők várják a visszajelzéseket, és ezek alapján tökéletesítik a mókát.

Offline módban is erősödik a Gran Turismo Sport

November végén érkezik a Gran Turismo Sport első komolyabb frissítése, amely orvosolja az alapjáték egyik legdurvább hiányosságát. Végre a kampányt is élvezhetjük internetkapcsolat nélkül, de kapunk új verdákat is.

Elindult a Steam őszi vására

Néhány nappal fekete péntek előtt a Valve megadta a kegyelemdöfést a pénztárcáinknak: elstartolt a Steam Autumn Sale 2017! Számtalan játékhoz juthatsz hozzá kedvezményesen egészen november 28-ig.

Ingyen a tiéd lehet a Minecraft: Story Mode

A Telltale és a Microsoft jóvoltából a Minecraft: Story Mode első évadának öt epizódja ingyen tölthető a Windows Store-ból. Hőseink a Kő Rendjének felkutatására indulnak, hiszen csak így menthetik meg a világot.