Hírarchívum - 2017. november

Megint csúszik a Black Mesa Xen-kampánya

A fejlesztők idén decemberre ígérték a Black Mesa kimaradt fejezeteit, ám sajnos mégsem készülnek el időben vele. Új dátum nincs, de azért reméljük, nem sokat csúszik a Xen-kampány. Engesztelésül érjétek be pár screenshottal!

Négy napig ingyenes a Flight Unlimited 2K16

A repülőszimulátorok rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre korlátozott ideig ingyenesen tölthető a Flight Unlimited 2K16 a Windows Store-ból. A játékban HD-felbontású műholdképekkel modellezték le a földet, és 14 repülő vezethető.

Végre játszható formába került a Total War: Arena

Már régóta készül a Creative Assembly stratégiasorozatának free-to-play mellékága. A kiadó bejelentette, hogy mostantól egészen december 4-ig bárki kipróbálhatja a Total War: Arena korai verzióját.

A Mafia 15. születésnapját ünnepeljük

Oké, kicsit csalunk - pontosabban nem mi, hanem a Take-Two -, elvégre a Mafia-trilógia első darabja 2002. augusztus 27-én jelent meg. Ennek apropóján most egy videóban izgulhatjuk végig a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit.

Teaser traileren a Jurassic World folytatása

A Jurassic World rendezőjének, Colin Trevorrow-nak a Twitter-oldalán bukkant fel a folytatás első, pár másodperces mozgóképes anyaga, amit elvileg decemberben egy tartalmasabb változat is követni fog.

ARK: Survival Evolved - úton a kiegészítő

Eredetileg októberben kellett volna megjelennie az ARK: Survival Evolved legújabb kiegészítőjének, az Aberrationnek, de ez végül elmaradt. A Studio Wildcard viszont ígéri, decemberben tényleg megkapjuk a csomagot.

A klasszikus Doom a lootbox-balhén élcelődik

A klasszikus, 1993-ban megjelent Doom még mindig kiváló játszótér a rajongók és a modkedvelők számára. Az elmúlt napokat uraló lootbox-botrány meg is ihletett valakit, aki el is készítette a Doom Loot Box Modot.

Resident Evil 7 - közelednek a DLC-k

Decemberben két DLC társaságában mutatkozik be az év elején megjelent Resident Evil 7 Gold-kiadása, aminek apropóján a két letölthető kiegészítés újabb kedvcsinálókat kapott.

Új játékkal bővül a Warhammer 40.000-univerzum

A Games Workshop egy lélegzetvételnyi időt sem hagy a Warhammer 40.000-univerzum hőseinek, így már javában készül egy új, körökre osztott 4X-stratégia, a Warhammer 40.000: Gladius - Relics of War.

VR multiplayer lövöldével állt elő a Bandai Namco

És mindezt Ghost in the Shell-köntösben tálalja. A játék résztvevői egy 240 négyzetméteres pályán, négy-négy elleni meccsekben tehetik próbára magukat, ahol a hátukon cipelik a játékot futtató PC-ket.