Hírarchívum - 2017. május

Megérkezett a Far Cry 5 előzetese

A Ubisoft tartotta a szavát, és ma délután leleplezte a Far Cry 5-öt. A játék Montana állam egy fiktív régiójában, Hope Countyban játszódik, ahol egy Eden's Gate nevű szekta a világvégére készül. Nekünk kell leszámolni a fanatikusokkal.

HWSW: Ezzel igázná le a Twitchet a Microsoft

Bejelentette a Microsoft, hogy a Beam játékközvetítő platform mostantól kezdve a Mixer névre hallgat. Emellett halad a házon belüli integráció, és már egy csapat közösen is indíthat streamet.

Akcióban a Titanfall 2 új titánja

Mozgóképes kedvcsinálót kapott a Titanfall 2 soron következő frissítése, a Monarch's Reign. A trailer sorra veszi a bővítmény újdonságait, így többek között a játék új titánját is megcsodálhatjuk mozgás közben.

Homokozót kapott a LEGO Worlds

Megérkezett a LEGO Worlds első tartalmi frissítése, amely egyebek mellett sandbox móddal bővíti ki az alapjátékot. A homokozóban tényleg úgy építkezhetsz, ahogy szeretnél, semmilyen megkötéssel nem kell számolnod.

Ízelítő a The Walking Dead fináléjából

Jövő héten véget ér a The Walking Dead: A New Frontier, a harmadik évadot lezáró epizód egyszerre rajtol el az összes támogatott platformon. Az új trailer abból ad ízelítőt, hogy mire számíthatunk a befejezésben.

Ingyenesen tölthető a Rising Storm

Papíron a Humble Store akciósorozatára hivatott felhívni a figyelmet, de a gyakorlatban a jövő héten megjelenő Rising Storm 2-nek is kellemesen megágyaz a Humble-csapat és a Tripwire gesztusa: ingyenesen tölthető az első Rising Storm!

E3 2017: Kihagyja az új Beyond Good & Evil

Michel Ancel szerint biztosan kihagyja az idei E3-at az új Beyond Good & Evil, ugyanakkor az úriember azzal nyugtatta a rajongóit, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon, és az év folyamán meg is mutatnák majd.

A nyár végén érkezik a Hello Neighbor

A Dynamic Pixels alkotása egy lopakodós horrorjáték, melyben a szomszéd pali házába kell betörnünk, hogy kiderítsük, milyen titkok rejtőznek a pincében. Persze az öregúr nem hagyja, hogy csak úgy ki-be sétáljunk, vadászik ránk.

Tannenberg - magyarok az első világháborúban

A Verdun készítőinek új játékában maradunk az első világháborúban, ám ezúttal a keleti front lesz a hadszíntér. Itt Oroszország és az Osztrák-Magyar Monarchia vívta véres csatáit, amit hamarosan ti is átélhettek maximális realizmus melllett.

Elérhető a Rime, itt a launch trailer

Hihetetlen, de igaz: a Tequila Works alkotását még 2013-ban jelentették be PS4-exkluzív címként, ám a Sony később levette a projektről a kezét. A fejlesztők nem hagyták veszni a gyermeküket, és milyen jól tették!