Hírarchívum - 2018. október

November végén Switchre költözik az ARK

A Studio Wildcard már tavasszal közzétette a tervét, miszerint a Nintendo hibridkonzoljára hozná az ARK: Survival Evolvedet. Ma pedig a Switch-változat dátumot és egy vadiúj előzetest kapott.

Fejlesztői naplót kapott a The Quiet Man

Ahogy közeleg a The Quiet Man megjelenése, úgy kapunk egyre tisztább képet a különös projekt szándékairól és mivoltáról. A Square és a Human Head Studios fejlesztői naplója pedig alaposan belemerül a részletekbe.

Animációs Star Trek-vígjátéksorozat készül

A CBS egy felnőtteknek szóló animációs sorozatot rendelt be, amely a Star Trek univerzumába kalauzol el bennünket. A Lower Decks alcímű széria mögött pedig nem más, mint a Rick and Morty írója áll majd.

Call of Cthulhu - befutott a launch trailer

Már csupán néhány nap választ el minket a Call of Cthulhu megjelenésétől, így csak természetes, hogy egy hangulatos, hátborzongató előzetessel készüljünk a mélységből leselkedő iszonyatra.

Sea of Thieves - érkezik a Shrouded Spoils

A Rare bejelentette a Sea of Thieves legújabb nagy tartalmi frissítését. A Shrouded Spoils jócskán kibővíti szeretett hajónk testreszabhatóságát, valamint sűrű ködfellegekkel nehezíti meg a navigálást. Bemutatkozott a következő heti event is.

Just Cause 4 - 4K ultrawide traileren

Látványos panoráma-trailert kapott a december elején érkező Just Cause 4. Ha 4K felbontásban, ultrawide monitoron töltitek majd a dél-amerikai körutat, akkor ez az ízelítő csak nektek szól!

Nintendo Switchre is jön a Vampyr

Miután az eredeti platformokon meggyőző sikert aratott a Dontnod vámpíros címe, nincs akadálya a Switch-verziónak. Ezt maga a kiadó erősítette meg a legfrissebb pénzügyi jelentésében. Konkrét dátummal még nem szolgálhatunk.

Fear Effect Reinvented - az első képek

Már egy éve nem hallottunk az eredetileg PS1-re megjelent Fear Effect teljes újragondolásáról, ám a készítők jóvoltából végre megérkeztek az első screenshotok. Sőt, a Paris Games Weeken már játszható is lesz.

Tavaszra csúszott a Team Sonic Racing

A Sega legújabb kartjátéka már biztosan nem érkezik meg télen, sőt már a rügyfakadást is átugorja, hiszen csak jövő májusban számíthatunk rá. A kiadó szerint még több idő szükséges a Team Sonic Racing polírozásához.

Lelepleződött a Layers of Fear 2

Szépen megetetett minket a Bloober Team. Március óta tudjuk, hogy a csapat a némafilmek hangulatát idéző Project Méliès-n dolgozik, amely igazából a Layers of Fear folytatása lesz. Csekkold bemutatkozó trailert!