Hírarchívum - 2019. június

Elhagyja a korai hozzáférést a Hunt: Showdown

A 2018 februárja óta korai hozzáféréssel elérhető Hunt: Showdown augusztusban végre hivatalosan is megjelenik PC-n és Xbox One-on. A PlayStation 4-es premierre várhatóan ősszel számíthatunk.

Days Gone - elstartoltak a heti kihívások

A Survival Mode után a SIE Bend csapata végre nekiállt, hogy 12 héten keresztül újabb és újabb kihívásokat állítson a Days Gone játékosai elé. Az első, Surrounded névre hallgató challenge már most várja a legbátrabbakat.

Elindult a Mount & Blade 2: Bannerlord zárt bétája

Még a végén tényleg elkészül a Mount & Blade második része! A TaleWorlds elindította a nyílt világú akció-szerepjáték első zárt körű tesztjét, így a legszerencsésebbek már most próbálgathatják a többjátékos módot.

Itt a Hobbs & Shaw utolsó előzetese

Már csak egy hónap és mozikba kerül a Halálos iramban-széria első mellékága, a Hobbs & Shaw. Ha Dwayne Johnson, Jason Statham és Idris Elba fogócskázni mennek az utakon, akkor jobb, ha inkább beteget jelentesz!

Elérhető az Epic Store következő ingyenes játéka

Megállás nélkül zúdítja ránk az Epic Games Store az ingyenes játékokat, alighogy túl vagyunk a Rebel Galaxyn, már itt is a folytatás: a következő hét folyamán a Last Day of June-t fogjuk játszani.

Már készül az új Ni no Kuni

A Level-5 elnöke, Akihiro Hino egy interjúban erősítette meg, hogy már fejlesztés alatt áll a következő Ni no Kuni. Addig persze próbáljatok meg nyugodtan aludni: nem valószínű, hogy a folytatás 2020 előtt megjelenhet.

Battlefield V - megérkezett az új térkép

Befutott a Battlefield V legújabb térképe, az Al Sundan ingyenesen elérhető minden játékos számára. Ezúttal az észak-afrikai hadszíntér felé vesszük az irányt, de aggodalomra semmi ok: a terep ismerős lesz.

Még nyáron elrajtol a mobilos Pokémon Masters

Befutottak az első részletek a múlt hónapban leleplezett Pokémon Mastersről. A mobilos játék alaposan megbolygatja majd a klasszikus Pokémon-játékmenetet, itt ugyanis csak egy pokémonunk lesz majd, és az edzőnk is harcba száll.

Alaposan betett a fejlesztőknek a Steam Grand Prix

Ahogy arról beszámoltunk, a napokban elrajtolt az idei Steam Summer Sale, és vele együtt egy új metajátékot is indított a Valve. A Steam Grand Prix szabályrendszere azonban kifejezetten összetett és félreérthető, aminek a fejlesztők itták meg a levét.

Rey nem szerepel majd az új Star Wars-trilógiában

Daisy Ridley nemrég a Buzzfeed AM to DM műsorának a vendége volt, ahol megerősítette, hogy a decemberben bemutatott Skywalker korában láthatjuk utoljára, mint Rey, a jövőben készülő trilógiákban ugyanis nem tér vissza.