Hírarchívum - 2019. június

HWSW: Az Intel szerint jön fel az AMD

Érdekes, az AMD fellendülését is taglaló cikket osztott meg belső hálózatán az Intel. A Circuit News című, a vállalat alkalmazottainak szóló magazin elemzése elismerően beszél a konkurens chiptervező elmúlt néhány éves tevékenységéről.

Nem a Prince of Persia alkotóján múlik az új rész

A Barcelonában tartott Gamelab rendezvény vendége volt Jordan Mechner, aki épp a közel 30 évvel ezelőtt készült első Prince of Persia fejlesztéséről írt könyvét mutatja be. A bemutató után a rajongók is kérdezhettek tőle.

Dátumot kapott a PS4-es EA Access

Az Electronic Arts pontosította az EA Access PlayStation 4-es kiterjesztésének pontos rajtját, így kiderült, hogy július 24-tól rajtol el a kiadó előfizetéses szolgáltatása.

E3 Critics Awards - megvannak a díjazottak

Ugyan az idei Los Angeles-i kiállításnak már két hete vége, a show legjobbjainak járó E3 Critics Awards végeredményét csak most ismerhettük meg. A díjesőnek legjobban a Square Enix örülhetett.

Apex Legends - hamarosan indul a második szezon

Jövő héten elrajtol az Apex Legends második szezonja, ami rengeteg újdonságot hoz magával. A Respawn Entertainment végre néhány változtatást eszközölt a játék egyetlen térképén, de kapunk egy új hőst és egy vadonatúj fegyvert is.

Nem lesznek olcsóbbak a játékok a Stadián

Ahogy azt már bizonyára tudjátok, a Google cloud gaming szolgáltatásához előfizetésre lesz szükségünk, a játékok többségét viszont külön és olyan áron kell majd megvásárolnunk a platformon, mint bárhol máshol.

Cyberpunk 2077 - pucoljátok ki a merevlemezeket!

A Cyberpunk 2077 PlayStation Store-os adatlapján már feltüntették, hogy a várakozások szerint mennyi tárhelyet foglal majd a játék a konzolunk merevlemezén. A rossz hír: kétszer annyit, mint a The Witcher 3.

Tölthető a Beyond: Two Souls PC-s demója

Ha végeztetek a Heavy Rain PC-s átiratával, ideje hangolódni a Quantic Dream következő számítógépes megjelenésére: július közepén érkezik a platformra a Beyond: Two Souls, a demóját pedig már most tölthetitek.

Sorozat készül a Final Fantasy XIV alapján

A Sony Pictures és a Hivemind közreműködésével készít élőszereplős sorozatot a Final Fantasy XIV alapján a Square Enix. A találgatások alapján nem kizárt, hogy az adaptáció az Amazonnál vagy a Netflixnél landolhat később.

Végre mozog a The Surge 2

Meglepően csöndben volt az idei E3 alatt a Deck13 csapata, a The Surge 2-ről nem is érkezett friss látnivaló egy CG-traileren kívül. Most viszont kilenc percen keresztül csodálhatjuk a sci-fi soulslike-ot.