Hírarchívum - 2019. június

Multialapú lett volna a Black Ops 4 kampánya

A Kotaku egy hosszas cikkben értekezik a Treyarch munkakultúrájáról, ebből az anyagból pedig az is kiderült többek között, hogy milyen lett volna a Call of Duty: Black Ops 4 kampánya.

Július közepén gördül be a Night Call

Uborkaszezon ide vagy oda, még a legnagyobb nyári pangásra is jut egy-két ígéretes cím. A független fejlesztésű Night Call mindenképpen közéjük tartozik, ahol egy sorozatgyilkosságot kell megoldanunk - taxisofőrként.

SolSeraph - az ActRaiser szellemi örököse

A Fiatal Istenek viharokkal és áradásokkal sanyargatják az emberiséget, akik törzsekbe verődve próbálják túlélni a kegyetlenkedéseiket. Már csak Heliosra számíthatnak, ő talán meg tudja akadályozni őket!

Visszatér az Age of Mythology is?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Age of Empires-sorozat felújított kiadásai, illetve a készülő Age of Empires IV után egy másik klasszikus stratégiai játéksorozat, az Age of Mythology is visszatérhet.

Control - így működik a harc

Folytatódik a Remedy Entertainment hamarosan megjelenő játékának, a Controlnak a videónapló-sorozata. A nyolcadik epizódban az alkotók a játék harcrendszerének működéséről árulnak el hasznos részleteket.

Rune II - harc Loki és a csatlósai ellen

Friss előzetest kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett vadonatúj Rune-játéka, ami most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re. Ráadásul kezdetben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható a játék.

God of War - majdnem kivágták belőle Kratost

Cory Barlog a Barcelonában tartott Gamelabon adott interjút, amiben elárulta, a minden létező elismerést besöprő God of War fejlesztésének korai fázisában majdnem kivágták a játékból Kratos karakterét.

Történetre koncentráló PUBG-játék készül

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztéséért felelős PUBG Corp. megerősítette, hogy Striking Distance néven új stúdiót alapítottak, aminek első projektje egy PUBG világában játszódó, történetközpontú játék lesz.

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

A tartalmas júniusi felhozatal után júliusban is egészen ígéretes játékduóval jelentkezik majd a PlayStation Plus. Ezúttal viszonylag friss játékok lesznek elérhetőek a szolgáltatás előfizetői számára.

Egy teljes órán át mozog a Daymare: 1998

Ezúttal nem csak egy rövidke trailert, hanem egy 66 perces, akcióval és átvezetőkkel teli gameplay videót kaptunk a Resident Evil ihlette játékról. Ráadásul hamarosan itt a rajt, szóval nem lennénk a zombik helyében…