Hírarchívum - 2021. május

Az Amazon bekebelezte az MGM-et

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, az Amazon egy 8,45 milliárd dolláros deallel felvásárolta a nagy múltra visszatekintő Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaságát. Ezzel több ezer sorozat- és filmfranchise került Jeff Bezos bandájához.

E3 2021: Megvan az Xbox-Bethesda show időpontja

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az idei E3 színpadán karöltve lép majd fel a Microsoft és a Bethesda, most pedig végre azt is megtudhattuk, hogy pontosan mikor kerül erre sor.

Dátumot kapott a Pokémon Legends: Arceus

Amíg a föld forog, addig a pokémonok sem hagynak minket magunkra. A trénerek jelenleg egy vadiúj kalandra és egy múltidéző remake-párosra várhatnak, most pedig azt is megtudtuk, hogy pontosan meddig.

Vermintide 2 - konzolokra tart a Chaos Wastes DLC

Nem kell már sokat várniuk a konzolos skaven-irtóknak sem, hogy elutazhassanak a Káosznak otthont adó pusztaságokra, hiszen már június elején befut Xboxra (majd valamivel később PlayStationre is) a Warhammer: Vermintide 2 - Chaos Wastes.

Befutott a Biomutant utolsó előzetese

Hosszúra nyúlt várakozás után a hét elején végre megjelent a THQ Nordic és az Experiment 101 legújabb akció-szerepjátéka, a Biomutant, ami ennek örömére most megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

Far Cry 6 - holnap este bemutatkozik a játékmenet

A Ubisoft már előre jelezte, hogy péntek estére remek programmal készül a Far Cry rajongóinak, hiszen végre mozgás közben is megleshetjük majd a népszerű FPS-széria következő epizódját.

Megérkezett a tavaszi frissítés a Torchlight III-hoz

Keserédes hangulatban várhatták a Torchlight-rajongók a legújabb frissítést az ARPG-hez, hiszen egyfelől új tartalmakkal bővült a kaland, másfelől viszont ez volt az utolsó alkalom, amikor az eredeti fejlesztők dolgoztak a játékon.

Korai hozzáférésbe lépett az Unreal Engine 5

Bizonyára sokan emlékeznek az Epic által tavaly megvillantott Unreal Engine 5 látványos techdemójára, ami a grafikus motor képességeit prezentálta. Nos, a játékfejlesztő-stúdiók most akár már élesben is kipróbálhatják az új engine-t.

PC-re is megjelenik az Uncharted 4: A Thief's End?

A Sony kezd egyre jobban ráérezni arra, hogy az exkluzív játékait PC-re is átköltöztesse. Egy friss beszámoló szerint a Days Gone után a soron következő cím nagy valószínűséggel Nathan Drake 2016-os kincsvadász kalandja lesz.

Befutott a PlayStation Plus júniusi kínálata

A Sony ezúttal sem aprózta el a PlayStation Plus havi kínálatát. Legyünk akár űrbéli vadászpilóták, mesteri harcművészek vagy rafinált kémek, egy biztos: júniusban sem fogunk unatkozni.