Hírarchívum - 2021. május

Íme, a Games with Gold júniusi felhozatala

A hónap vége felé közeledve itt az idő, hogy megtudjuk, milyen játékokat kapunk legközelebb az Xbox Live Gold- vagy az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetésünk mellé. Úgy tűnik, júniusban a bunyós játékoké lesz a főszerep.

Megjelent a King of Seas, itt a launch trailer

Némi csúszást követően végre megérkezett a 3DClouds és a Team17 kalózos ARPG-je, a King of Seas, mielőtt azonban vitorlát bontatnánk, csekkoljuk le a megjelenést ünneplő utolsó kedvcsinálót!

Jutalomprogrammal bővül a Ubisoft+

Az eddiginél is vonzóbbá vált a Ubisoft előfizetéses szolgáltatása. A havidíj mostantól a stúdió teljes játékkönyvtára mellett havonta bezsebelhető játékbeli bónuszokkal is ellátja az előfizetőit.

Új vidékre csalogat a Hunt: Showdown

A Crytek elképesztően menő, de kiábrándítóan alulértékelt online lövöldéje hamarosan egy új vidékre csalogatja a hidegvérű szörnyvadászokat. A legújabb előzetes ebbe enged egy rövid betekintést.

WRC 10 - száguldás Horvátországban

A rali-világbajnokság valódi pilótái nemrég felavatták Horvátország új versenypályáját, ugyanezt pedig mi is megtehetjük a szeptemberben érkező WRC 10-ben. Lássuk, hogyan fest a játék mozgás közben!

Tovább csúszik az Axiom Verge 2

Noha Thomas Happ a legutóbbi tervei szerint az év első felében szerette volna boltokba küldeni az Axiom Verge folytatását, erre végül mégsem kerül majd sor: a játék csak 2021 harmadik negyedében érkezik.

Kétmillió játékosnál jár a Knockout City

Úgy tűnik, bejött a Knockout Citynek az ingyenes próbaidőszak, ugyanis mostanra több mint kétmillió játékossal büszkélkedhet a felturbózott kidobóst ígérő multiplayer játék. Eközben elrajtolt az anyag első szezonja is.

Dead by Daylight - közeledik a Resi-crossover

A Dead by Daylightban már számtalan horrorfranchise tette tiszteletét, idő kérdése volt csak, hogy a Resident Evil is képviseltesse magát. A legújabb crossover a jövő hónap közepén veszi kezdetét.

Sonic-műsorral készül holnapra a Sega

Ha még nem lenne elég sűrű a holnapi nap, a Sega is bedobott egy Sonic-specifikus műsort: a Sonic Centralban a sorozat harmincadik születésnapja kapcsán számíthatunk bejelentésekre.

Készül a Daymare: 1998 előzményjátéka

A Resident Evil 2 rajongói remake-jének indult, majd a Capcom döntése miatt önálló játékká nőtte ki magát a Daymare: 1998, aminek jövőre az előzményeit is végigjátszhatjuk majd.