Hírarchívum - 2010. december

Késhet a The Legend of Zelda: Skyward Sword

Több, mint valószínű, hogy a Nintendo nem tudja tartani a The Legend of Zelda: Skyward Sword 2011 elejére kitűzött várható megjelenési dátumát - az új Zelda immár másfél éve készül, de Shigeru Miyamoto szerint még mindig csak félig van készen. Mi türelmesen várunk.

GK Rádió - Ma este! Frissítve!

Jó hosszú, nagyjában és egészében egy éves szünetet a tartott a GK Rádió. Viszont nem múlhat el esztendő anélkül, hogy legalább egyszer ne okoskodjunk a hangszóróitokból kifelé, úgyhogy hosszas gondolkodás és tervezés után csütörtök este visszatérünk egy ünnepi adás erejéig!

Újabb képeken a Batman: Arkham City

Négy darab új képet kaptunk a Batman: Arkham Asylum folytatásából, melyeken derék bőregerünk látható, amint éppen kioszt néhány pofont. Bár egy gameplay videó kétségtelenül jobban esne így az ünnepek előtt, azért ne legyünk telhetetlenek: az Arkham City így is meglehetősen pofásan és hangulatosan fest.

HWSW: A Facebook beérte az új iWiW-et

A múlt heti iWiW-átalakítás kapcsán az [origo] igen büszkén mutogatta a hírfolyam testre szabhatóságát olyan funkcióként, ami "még a Facebookon sincs". Eddig tarthatott az öröm, bár Zuckerberg mérnökei bizonyára nem az iWiW-től kapták az ihletet, de ők is beépítették ezt a szerkezeti fejlesztést, írja a HWSW.

Az EA gerjesztette az Infinity Ward botrányt?

Új fordulatot vett az Infinity Ward vezetőinek elküldése után kirobbant botrány: az Activision 400 millió dolláros kárpótlást követel az Electronic Artstól, mert szerinte a konkurens óriáskiadó gerjesztette a szerződésük megszegésére a Call of Duty-sorozatot fejlesztő csapat fejeseit.

Itt a legújabb Thor: God of Thunder előzetes

A tavaszi nagy moziszezon slágere lehet a Marvel képregényből farigcsált Thor, természetesen a játékadaptáció is érkezik a Sega jóvoltából. Némi God of War-feelinget érzünk a látottak alapján, derék viking hősünk is masszív főellenfelek szarvát tekergeti. Most újra mozgásban láthatjuk.

A Microsoft cáfolja, hogy pontosítanák a Kinectet

Pedig ezzel maguk alatt vágnák a fát, mivel a platform tulajdonosának tervei között nincsen az, hogy négyszeres pontosságot érjenek el a Kinecttel egy, a közeljövőben esedékes firmware-frissítéssel. Hivatalosan is elzárkóztak a megalapozatlan pletykáktól. Kár, pedig örültünk volna neki.

Total War: Shogun 2 - így néz ki egy komplett csata

Több mint negyedórás gameplay felvételt adott ki a Sega a Shogun 2-ből, mely egy milliméterpontos csatát mutat be az elejétől a végéig. Nagy esély van rá, hogy a Total War széria konzolokra is eljön, de most nem erről van szó. A fejlesztők kommentárját is hallhatjuk a videó alatt.

Megvan a LittleBigPlanet 2 megjelenési dátuma

Aranylemezre került Sackboy új kalandja, amely túlmutat a hagyományos platformjátékok alapelvein, hiszen szinte minden műfajba ellátogathatunk, ha elég kreatívan használjuk a LittleBigPlanet 2 szerkesztői felületét. Habár még ez évben ki kellett volna jönnie, szerencsére a csúszás nem eget rengető.

Operation Flashpoint: Red River látnivalók érkeztek

Szerencsére a Codemasters némileg filmszerű, korrekt történeti szálat rittyent az új Operation Flashpointhoz, melynek egyik főszereplője Damien Knox őrmester, aki a legújabb videóban a baka el is magyarázza szépen, mi a szerepe a tádzsikisztáni konfliktusban. Pluszban négy új kép között csemegézhetünk.