Hírarchívum - 2011. február

Red Faction: Armageddon - megvan a dátum

A THQ végre hivatalosan is bejelentette a Red Faction: Armageddon végleges megjelenési dátumát. Az új rész a folytatása lesz a Guerrillának, de csak közvetve, elvégre nem a korábbi főhőst, hanem annak unokáját irányíthatjuk majd. Vajon az Armageddon tudja überelni az előző játék sikereit?

Március elsején jön a Dead Space 2: Severed

A Dead Space 2 Severed című kiegészítőjét már bő egy hónappal ezelőtt bejelentették, egy hét múlva pedig már játszhatunk is vele. Az Electronic Arts és a Visceral Games a minap kiadtak egy új előzetest a DLC-ből, emellett emlékeztettek, hogy a minap több új felszereléscsomag is elérhetővé vált.

Gameplay teasert kapott a Battlefield 3

Rövid, gameplay jeleneteket is tartalmazó teasert és hat darab új képet kaptunk a Battlefield harmadik részéről. A játék formális bejelentése a jövő héten kezdődő Game Developers Conference-en várható, ahonnan jó esetben még több érdekesség szállingózhat majd - addig pedig kedvcsinálónak ezek is megteszik.

Bejelentették az első Bulletstorm DLC-t

Európában még meg sem jelent a Bulletstorm, az Electronic Arts máris bejelentette hozzá az első DLC-t. A tavasszal érkező csomagban új pályák és új trükkök is helyet kaptak, viszont fizetni is kell érte - ha ingyen extrákat akarsz, az Online Pass révén már most letölthetsz néhány újdonságot.

Itt a meglepetés: dátumot kapott a Gears of War 3

Az Epic hatalmas bejelentést ígért, és íme: fény derült a Gears of War harmadik részének végleges megjelenési dátumára. Sokat kellett rá várni - legalábbis az eredetileg tervezettnél mindenképpen -, de úgy néz ki, megérte: szeptemberben végre boltokba kerülhet a játék.

Battle: Los Angeles - az első képek és részletek

Bár a Konami még mindig titkolózik, úgy tűnik, a Battle: Los Angeles játékváltozata valóban készül, s várhatóan még a film bemutatójával együtt megjelenik. Az orosz forgalmazó jóvoltából napvilágot láttak az első látnivalók és információk a programból, csekkoljátok őket!

Vietnamban éjszaka nem lehet online játszani

A vietnami kormányzat is drasztikus eszközökkel igyekszik visszaszorítani a videojáték-függőséget, március elejétől nem lehet éjszakánként online játszani, mert az internetszolgáltatók blokkolni fogják az ilyen jellegű tevékenységeket este tíz és reggel nyolc óra között.

Befutottak az első Nintendo 3DS játékértékelések

Emlékeztető: Japánban már a héten boltokba kerül a Nintendo következő generációs kézikonzolja, a 3DS, ennek apropójából pedig az első játékértékelések is elérhetővé váltak. Ahogy az sejthető volt, a többség jó pontokat kapott, de azt nem gondoltuk volna, hogy a Nintendogs + Cats viszi a prímet.

Mexikóban már betiltatnák az új Call of Juarezt

Alig két hete annak, hogy bejelentették a harmadik Call of Juarez játékot, de egy mexikói állam már most betiltatná az egyébként valóban is dúló drogháborúkat feldolgozó epizódot. Az indok egyszerű: félő, hogy egy ilyen játék még többet rontana a már így is borzasztó helyzeten.

Új vezeték nélküli headsetek a Razertől

A razeres srácok rendületlenül küldik nekünk az új termékeikről szóló bejelentéseket, s bár a legtöbbjük érdekesnek tűnik, mégis szinte biztosak vagyunk benne, hogy az átlagfelhasználó háromszor meggondolja, hogy beruházzon-e rájuk. Nem azért, mert rosszak, hanem mert nagyon drágák.