Hírarchívum - 2012. február

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.

Guild Wars 2 - a tárgykészítés művészete

A sajtó munkatársai már javában nyomják a Guild Wars 2 aktuális bétaverzióját, innen származik a következő felvétel is, melyben a fegyver- és páncélkészítés rejtelmeibe vezetnek be bennünket. A nagyközönség egyébként rácuppant a kétnapos bétaregisztrációra, már egymillióan jelentkeztek.

SSX gameplay-áradat a megjelenés hetén

Pénteken végre megjelenik a kezdetben Deadly Descents alcímet viselő új SSX, így vége a kétnapi szórásban érkező videóknak, melynek hatására szinte már mindent láttunk az EA Sports snowboardos címéből. Az új előzetesekben Szibéria, Patagónia és Alaszka lankáin tekergőzünk.

Far Cry 3 - nagy hangsúly lesz a felfedezésen

Nyitott világú cím lesz a Far Cry 3 - meglepetés nélkül. A játék vezető tervezője, Jamie Keen elmondta, hogy érezhető lesz a javulás, a második résszel ellentétben a kidolgozott terep nemcsak esztétikai sallang, hanem komoly szerepe lesz a felfedezésnek és a kutatásnak.

Továbbfejlődött a Gamekapocs mobilos verziója

Akinek nem tűnt volna fel, az elmúlt napokban parázs munka folyt a Gamekapocs programozóinak körében, s a korbáccsal való ütlegelés eredménye meg is lett. Elhoztuk nektek kedvenc játékmagazinotok mobiltelefonok böngészőjében futó változatának új verzióját. S igen, kommentelni is lehet!

Saints Row: The Third - jönnek a vérszopók

Az biztos, hogy a THQ hónapokkal a megjelenés után sem hagyja cserben a Saints Row: The Third rajongóit. A legfrissebb letölthető csomagban a vámpírok kapják a főszerepet és az azokra vadászó... hmm, vadászok. A vérivás immár nem tabu - február 28-án Te is meggyőződhetsz róla.

Crimson Dragon - sárkánynevelde testközelből

A hónap közepén kapott végleges nevet a Panzer Dragoon fejlesztőinek Project Draco munkacímen futó, új játéka. Yukio Futatsugi szerint a Crimson Dragon sokkal nagyszabásúbb lesz, mint bármely más Xbox Live Arcade-ra érkező cím. Képeink és videóink is vannak belőle.

Teljes erőbedobással készül a World of Darkness

Miután az elmúlt év során rengeteg fejlesztőtől kényszerült megválni a CCP, mára nyoma sincs náluk a takarékos munkálatoknak. A stúdió elmondása szerint mostanra akkora csapat dolgozik a World of Darkness MMO-n, amennyi egy AAA-s címhez méltó.

Mass Effect 3 - kedvcsinálók áradata

Nem unatkoztak a hétvégén a BioWare munkatársai, számos új képpel és videóval örvendeztették meg a rajongókat. Elsőként a sokak által bírált From Ashes DLC-t vehetjük szemügyre, majd jön az igazi különlegesség: a Fight névre hallgató, kiszivárgott élőszereplős előzetes.