Hírarchívum - 2012. április

Megjelent a Risen 2, itt az utolsó előzetes

Megérkezett a Risen 2, legalábbis a PC-s verziója: a számítógépen játszók ma már szaladhatnak a legközelebbi szoftverboltba, hogy vigyorral a fejükön és természetesen a Piranha Bytes kalózos RPG-jével térjenek haza. A játékból standard és gyűjtői kiszerelés is kapható - Te melyiket választod?

Dead or Alive 5 - Christie és Bayman összecsap

Látványos gameplay videó érkezett a Dead or Alive szeptemberre várt ötödik részéből. A sorozat többi hölgyszereplőjéhez képest mellméretben a középmezőnyben versenyző Christie és a veterán Bayman csapnak össze közel két perc erejéig, miközben körülöttük folyik a háború, mert az "never changes".

Traileren a Battlefield 3 új DLC-je

Júniusban érkezik a Battlefield 3 második termetesebb DLC-je, a közelharcra és a környezet leamortizálására játszó Close Quarters kiegészítő átalakított játékmóddal, új felszerelésekkel és persze eddig nem látott pályákkal várja a rajongókat. A legfrissebb trailerben a Donya Fortress mutatkozik be.

Zwei - az első concept Mikami új horrorjátékából

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Shinji Mikami, japán játékfejlesztő-legenda visszatér ahhoz a műfajhoz, ahol mindig is toppon volt. Ráadásul a Bethesdának készíti el legújabb túlélő-horrorját a Tango Gameworks színeiben, mely a Zwei munkacímen fut. Itt van az első kép!

Valami fortyog: Metal Gear Rising teaser érkezett

A szemfülesek észrevehették, hogy valami készülődik a Metal Gear Rising: Revengeance háza táján. Egy hátborzongató élőszereplős teaser látott napvilágot, a hivatalos honlapon pedig elindult egy visszaszámlálás is. Április 30-án pedig fellibben a fátyol. Vajon mire készülnek?

Kinectes ritmusjáték lesz az NBA Baller Beats

Vajon hogy jön össze a kosárlabda és a zene? A Majesco-nak konkrét elképzelései vannak, hogy miként honosíthatod meg a két műfaj keresztezését a nappalidban. Az NBA Baller Beats-ben voltaképpen a zene ütemeire vitelezhetjük ki sportágban szereplő mozdulatsorokat.

Taktikusabb harc a Rune 2-ben

Tizenkét éve jelent meg a Rune első része, most, a Human Head mégis folytatást szeretne. Habár még keresik a finanszírozási lehetőségeket, nem zárják ki, hogy rajongói pénzből, a Kickstarteren keresztül szedjék össze a rávalót. A srácok elhintettek pár konkrétumot a Rune 2 harcrendszeréről.

Dragon's Dogma - itt az első fejlesztői napló

Befutott a napi Dragon's Dogma adagunk is - ezúttal a fejlesztés kulisszatitkai közé pillantunk. A nyúlfarknyi demó után jóleső érzéssel adózunk a Capcom ambiciózus projektje előtt. Amit láttunk az meggyőző volt, szóval tényleg hihetünk a srácoknak. Nem sok van hátra a megjelenésig.

Ninja Gaiden 3 - jön az Ultimate Ninja nehézség

A Tecmo Koei nem minden régivonalas rajongót kápráztatott le a Ryu Hayabusa legújabb vagdalkozásával. Sokan belekötöttek a játék könnyed nehézségébe. Ha számodra nem nyújtott elég kihívást, akkor sincs gond, elvégre a soron következő DLC elhozza a brutális, Ultimate Ninja nehézséget.

Friss képeken a Lost Planet 3

A Capcom csaknem egy tucatnyi ropogós screenshotot tett közzé az e hónapban bejelentett Lost Planet 3-ból, annak örömére, hogy elindult a TPS hivatalos oldala. Fagyos környezet visszatér, új főhőst kapunk, új rémségeket - vajon egyszer tényleg hazatérünk? Csekkoljátok!