Hírarchívum - 2012. április

Falmer-küldetések és nyílpuskák a Skyrimben?

Az internet ismét előásott dolgokat, amiknek a föld alatt kellett volna maradnia - legalábbis, a fejlesztők valószínűleg így vélekednének arról, hogy a legutóbbi patch-ben olyan fájlneveket találtak leleményes emberek, melyek egy jövőbeli DLC-re utalhatnak.

Mortal Kombat - továbbra is csajok

Továbbra is Mortal Kombat, továbbra is PS Vita, és továbbra csajok. Röviden így lehetne összefoglalni az új előzetes lényegét, bár azt még hozzá kell tenni a teljes pontosság érdekében, hogy klasszikus skinekről van szó. Aminek a női harcosok esetében is örülünk.

Vitára is megjelenik a Metal Gear Rising?

Amikor egyébként is annyira bizonytalanok vagyunk abban, hogy vajon jó játék lesz-e a Metal Gear Rising: Revengeance, nincs szükségünk még több pletykára. De, persze el sem mehetünk amellett, hogy elképzelhető, hogy a játék megjelenik PS Vitára is.

Hamarosan jöhet a Joy Ride Turbo

Örömhír mindenkinek, akit úgy hívnak, Daks! Érkezik a Kinect Joy Ride folytatása, ráadásul hetek múlva már elérhető is lesz XBLA-n. A címből azonban nem véletlenül hagyták le a Kinect szócskát: ezúttal kontrolleres bohóckodás kapunk avatarjainkkal és a kisautókkal.

Mókás előzetesen a Portal 2: Perpetual Testing

Azért szeretjük a Portal 2-t, mert kreatív, eredeti és humoros. Mindez elmondható a Perpetual Testing címen futó DLC-hez érkezett előzetesről is. Tény, hogy már magában a szöveg miatt megéri megtekinteni a trailert, habár nem biztos, hogy J.K. Simmons hallható benne.

Assassin’s Creed III - fejlettebb tömegszimuláció

A csoportok jelenléte a városokban mindig is az Assassin’s Creed fontos részét képezte, hiszen ezék tették valóságosabbá a játékkörnyezetet - s, persze segítettek abban is, hogy eltűnhessünk a minket kereső őrök elől. A harmadik részben mindez sokkal fejlettebb és életszerűbb lesz.

Cicaharc élőben: Kitana vs. Mileena

A Mortal Kombat minden bizonnyal nagyot fog szólni PS Vitán is. Hogy ezt ne felejtsük el, a készítők kidobtak nekünk egy élőszereplős előzetest, s örömmel jelentem, sikerült megfelelő mellméretű leányzókat találni Kitana és Mileena eljátszására. Sajnos a ruhák fenn maradnak.

Nincsenek a Bethesdánál a STALKER-jogok

Tovább kavarog a pletykafolyam a STALKER körül. A GSC Game World bezárt, az interneten pedig elkezdtek terjengeni a hírek, miszerint a Bethesda rögtön lecsapott a játék tulajdonjogaira. A hivatalos álláspont szerint ugyan erről szó sincs, de, mint tudjuk, nem zörög a haraszt...

PlayStation All Star: Battle Royale bejelentés

A GTTV rántotta le a leplet a Sony legújabb címéről, ami, ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, a Nintendo-féle Smash Bros. helyi megfelelője lesz. A Sony különböző exkluzív játékaiból verekednek össze a karakterek, hogy eldöntsék, ki a legjobb.

Call of Duty: Black Ops 2 - képeken a quadrotor?

A hírek szerint ingame képek szivárogtak ki a Call of Duty következő fejezetéről, ami most már szinte biztosan a Black Ops folytatása lesz. A minőségük csapnivaló, de a lényeg most nem is ez, hiszen a mostanában sokat pletykált quadrotor tűnik fel rajtuk ingame ábrázolásban. Jön a közeljövő hadviselése?