Hírarchívum - 2017. november

300 millió eladott példánynál a Pokémon-franchise

Az Ultra Sun és az Ultra Moon eladásaival újabb mérföldkőhöz érkezett a The Pokémon Company és a Nintendo. Több mint húsz év alatt hetvenként különböző Pokémon-játék jelent meg, s ebbe nem tartozik bele a Pokémon Go.

Switch-en is működik a Rainway alkalmazás

Ezt az egyik fejlesztő demonstrálta a Cupheaddel, ami nem fog egyhamar megjelenni a Nintendo konzoljaira. A program várhatóan minden eszközzel képes lesz majd erre a jövőben.

Íme, egy órányi 4K-anyag a Star Citizen 3.0-ból

4K-ban és ultraszéles felbontásban. Ez az eddig kiadott legjobb minőségű videóanyag, amit a Robert Space Industries kiadott a régóta várt 3.0-s bétaverzióból.

A Facebook játékoskereső funkción dolgozik

A Facebook fejlesztői csendben olyan funkcióbővítést tesztelnek, ami lehetővé tenné, hogy a felhasználók játékostársakat keressenek az oldalon. Több gamer csoport számára már elérhető az újítás.

Egy AI már önállóan épít videojáték-világokat

A Lyoni és Purdue egyetem, illetve a Ubisoft együttműködésével készült kutatás során használt mesterséges intelligencia minimális emberi közbeavatkozással generál 3D-tájakat.

20 percig mozog a Monster Hunter World

A Capcom két részletben, összesen 20 percnyi tömény gameplayt osztott meg a Monster Hunter Worldről. Belenézhetünk a harcokba, a karaktergenerálásba és a bázisunk menedzselésébe is. Egészen kiforrott már a játék.

Így lopakodunk a Seven: The Days Long Gone-ban

A jövő héten érkezik a lengyel Fool’s Theory és az IMGN.PRO közös gyermeke, a Seven: The Days Long Gone. A játékban nemcsak a háztetőkön való kolbászolásnak, hanem a lopakodásnak is komoly szerepe lesz.

Europa - Battle Royale a Tencenttől

A kínai megacég, a Tencent is felül a Battle Royale-vonatra. Az Europa bámulatos grafikával operál, egy hatalmas szigeten harcolhatunk más játékosok ellen - közel 100 főt támogat az anyag.

Úton a Raiders of the Broken Planet folytatása

Szeptemberben jelent meg a MercurySteam új játékának első fejezete. Már nyakunkon a folytatás, a Wardog Fury, amely négy új sztorialapú küldetést tartalmaz, amiket egyedül vagy három másik barátunkkal teljesíthetünk.

Megérkezett a Project CARS 2 demója

Két hónappal a teljes verzió megjelenése után kigördült a Project CARS 2 kipróbálható változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A demó tisztességes tartalommal operál: három szuperverda és egy pálya kapott helyet benne.