Hírarchívum - 2019. november

FIFA 20 - úton a Copa Libertadores

Az EA Sports bejelentése szerint a Copa Libertadores bajnoksága is játszható lesz a legújabb FIFA-ban, a dél-amerikai torna egy ingyenes frissítéssel landol majd a FIFA 20-ban, méghozzá jövő márciusban.

Daniel Craig nem lesz többet James Bond

A jövő áprilisban mozikba kerülő No Time to Die lesz az utolsó James Bond-film, amelyben Daniel Craig ölti magára a 007-es szerepét. Craig egyúttal megerősítette, hogy rendezőként sem kíván visszatérni a sorozathoz.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Steamre költözik a State of Decay 2 is

A Microsoft tartja magát a korábbi ígéretéhez, szép lassan az összes fontosabb exkluzívját elérhetővé teszi a Steamen is. Hamarosan a State of Decay 2 is megvásárolható lesz a Valve boltjából.

Januárban jelenthetik be az új Star Wars rendezőjét

Lapértesülések szerint a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy kiválasztotta a következő, 2022-ben érkező Star Wars-film rendezőjét - a bejelentésre viszont csak januárban, a Skywalker kora premierje után számíthatunk.

Az internet úgy véli, hogy már készül az új Crash

A rajongók nyomozása szerint minden jel arra mutat, hogy hamarosan vadonatúj Crash Bandicoot-epizóddal rukkolhat elő az Activision. A játék címe Crash Bandicoot Worlds lesz állítólag, és jövőre jelenik meg.

Project xCloud - jöhetnek az exkluzívok

Habár jelenleg egészen máshol állnak a Microsoft prioritásai a Project xCloudot illetően, a redmondiak nem zárkóznának el attól, hogy idővel exkluzív tartalmakkal csábítsák a felhőalapú platformjukra a játékosokat.

Ingyenes lett a Deathgarden, de nincs ok az örömre

Hatalmas bukás lett a Dead by Daylight alkotóinak legújabb játéka, a Deathgarden: Bloodharvest, hiszen az aszimmetrikus multis cím még a hivatalos megjelenés előtt elveszítette az összes játékosát. Most mindnyájan kipróbálhatjuk a lelőtt projektet.

GRIS - érkezik a PS4-es változat

A PC-n és Nintendo Switchen aratott sikerek után a Sony konzoljára is ellátogat a Nomada Studio gyönyörű platformjátéka. A PS4-es verzió kiváló képi és hangminőségben, némi extrával meghintve érkezik.

Call of Duty: Mobile - zombik és kontrollersupport

Jókora frissítésre ébredtek a Call of Duty: Mobile játékosai. A hosszas huzavona után hivatalosan is visszatért a kontrollerek támogatása, és megérkezett a sokak által kedvelt Zombies játékmód is.