Hírarchívum - 2019. november

Phoenix Point - ismerjük meg a Phoenix-projektet!

Egy hét múlva megérkezik a Phoenix Point, az X-COM atyjának következő körökre osztott taktikai játéka. A legfrissebb előzetes a játék világát és a Phoenix Project történetét mutatja be.

Felhasználói kereszttűz alatt a Stadia

Döcögős rajtot vett a Google videojátékos streamingszolgáltatása, a Stadia. Meglepő módon elsősorban nem az ilyenkor várható input lag miatt háborognak a felhasználók, hanem más technikai hibák és a be nem teljesített ígéretek miatt.

Márciusban jön a One Piece: Pirate Warriors 4

Új trailert, vele együtt pedig nyugati megjelenési dátumot kapott a következő One Piece-játék, a Pirate Warriors 4. A Bandai Namco emellett nyilvánosságra hozta a különféle portok közti különbségeket is.

Kiderült az új The Walking Dead-sorozat címe

Tegnap lement a The Walking Dead tizedik szezonjának évadfelező epizódja, amelynek még a reklámszünetére is tartogatott meglepetéseket az AMC. Egy teaser társaságában lehullott a lepel az új sorozat végleges címéről.

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.

Negyvenfős csatákkal erősít a Star Citizen

A hétvégén tartották a Star Citizen éves rajongói összeröffenését, a CitizenCont, ahol több újdonsággal is előrukkoltak a fejlesztők a régóta készülő játék kapcsán. Hamarosan negyvenfős csatákban is megmérethetjük magunkat.

Már játszható a Wrath: Aeon of Ruin

Megérkezett a kilencvenes évek lövöldéit megidéző Wrath: Aeon of Ruin korai hozzáférésű változata, amit kezdetben ráadásul kedvezményes áron szerezhettek be. Készen álltok egy kis hentelésre?

Megvan az új Batman-film Carmine Falcone-ja

Carmine Falcone maffiavezér épp úgy hozzátartozik Batman mindennapjaihoz, mint Alfred vagy Gordon felügyelő, így természetesen az új Batman-filmből sem hiányozhat a karakter. A napokban kiderült, hogy ki alakíthatja majd.

Kojima ismét a horrorjátékok felé kacsintgat

Hideo Kojima egyszer már megpróbálkozott a horrorjátékok műfajával, akkor azonban önhibáján kívül semmi nem lett a projektből. Az úriember egyik tweetje alapján azonban jó esély van rá, hogy nem hagyta annyiban a dolgot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.