Hírarchívum - 2019. december

TGA 2019: Norman Reedus is színpadra lép

Egyenesen Geoff Keighley Twitteréről érkezett a hír, miszerint a ma hajnalban esedékes The Game Awards során Norman Reedus nem csupán jelöltként, de vendégként is részt vesz majd.

Sarkvidéki DLC-vel bővül a Planet Zoo

A Planet Zoo világában is lehullott már a hó, de szerencsére néhány állatfaj kifejezetten kedveli a hűvös időjárást. Az Arctic Pack új kihívásokkal, helyszínekkel, épületekkel és persze állatokkal bővíti az állatkertünket.

Íme, a The Witcher utolsó előzetese

Mi már tudjuk, hogy mit fogunk nézni egy hét múlva! Megérkezett a Netflix zászlaja alatt készülő The Witcher-sorozat utolsó előzetese, ami rövid betekintést enged a nilfgaardi erők inváziójába is.

Oktatómódot kapott a Sea of Thieves

Decemberben sem maradnak újdonságok nélkül a hét tenger kalózai. Megérkezett a Festival of Giving, ami új küldetésekkel és egy halom kozmetikai kiegészítővel köszönti az ünnepeket, valamint bekerült a régen várt oktatómód is.

Remekül teljesít a The Master Chief Collection

Annak ellenére, hogy egy lassan 10 éves játék remasteréről van szó, fantasztikusan teljesített a PC-re frissen átírt Halo: Reach és a The Master Chief Collection. A megjelenés hetében közel 3 millió játékost számlált a Microsoft.

Corepunk - az izometrikus cyberpunk MMO

A Corepunk bemutatóját nézve máris összecsordult a szánkban a nyál, hiszen az Artificial Core csapata a hagyományos MMORPG-k és a Diablo-szerű izometrikus akció-szerepjátékok tulajdonságait vegyíti egy futurisztikus cyberpunk környezetben.

Forza Horizon 4 - megérkezett az autós battle royale

Bármennyire is szürreálisan hangzik, a mai nap folyamán battle royale-játékmódot kap a Forza Horizon 4. A The Eliminator során 72 sofőr esik egymásnak, közülük pedig csak egy kerülhet ki győztesként.

League of Legends - megérkezett Aphelios

Újra felborul az alsó ösvény egyensúlya? Aphelios nem mindennapi lövész: egyszerre öt fegyverrel érkezik az Idézők Szurdokába, melyek között a meccs folyamán szabadon váltogathat.

Fotómóddal bővült a Star Wars Jedi: Fallen Order

A tegnapi nap folyamán egy apró meglepetésre lehettek figyelmesek a Star Wars Jedi: Fallen Order játékosai. A legújabb frissítésben megérkezett a fotómód és egy olyan opció, amellyel még jobban személyre szabhatjuk Cal fénykardját.

Egy hétig ingyenes az Insurgency: Sandstorm

Az első születésnapját ünnepli a New World Interaktív taktikai FPS-e, az Insurgency: Sandstorm, ennek apropóján pedig egy teljes hétig ingyenesen játszhatjuk azt. Az akciót beharangozó előzetes izgalmas jövőt ígér 2020-ra is.