Hírarchívum - 2019. július

FIFA 20 - videón a főbb változások

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a FIFA-sorozat következő felvonása. A friss kedvcsináló a játékmenetben eszközölt főbb újdonságokat részletezi és mutatja be: például megújul a büntetőrúgás rendszere és javul a labda fizikája.

Utolsó előzetest kapott az Az: Második fejezet

Elrajtolt San Diegóban az idei Comic-Con, aminek egyik nyitóeseményén a Warner Bros. és a New Line bemutatta az Az második fejezetének utolsó, nagyon sűrűre és mozgalmasra sikerült előzetesét.

GC 2019: A Sony és a Nintendo is ott lesz Kölnben

A Twitteren bukkant fel egy bejegyzés, ami gyakorlatilag megerősíti, hogy mindhárom nagy konzolgyártó ott lesz augusztus közepén Kölnben. Talán végre információkat kapunk a The Last of Us: Part II-ről?

Fejlesztés alatt áll a Plants vs. Zombies 3

Az Electronic Arts és a PopCap hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Plants vs. Zombies harmadik felvonása. A játék egy korai változata ráadásul a kiválasztott rajongók számára már ki is próbálható.

GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft

A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb programok és sok-sok kipróbálható játék követ.

PUBG - nyakunkon a negyedik szezon

Hamarosan kezdetét veszi a PlayerUnknown's Battlegrounds negyedik szezonja, amely számos fejlesztése mellett talán azért lesz igazán izgalmas, mert felújított kiadást kap a játék első pályája, az Erangel.

Uplay+ - mégsem lesz más az európai kínálat

Tegnap még úgy tűnt, hogy az Egyesült Államokban és az Európában élő rajongók teljesen más Uplay+ felhozatal közül válogathatnak majd. A Ubisoft szerencsére tisztázta a helyzetet.

Streets of Rage 4 - az eredeti zeneszerzőkkel

A LizardCube és a Guard Crush Games a tavaly bejelentett Streets of Rage 4 kapcsán az utolsó kérdésre is választ adott: a csapatok megerősítették, hogy az első két felvonás zenéjéért felelős Yuzo Koshiro is visszatér.

Rainbow Six Quarantine - várni kell még a premierre

A Ubisoft nemrég üzleti beszámolót tartott a befektetőknek, ahol megerősítette, hogy az üzleti évének negyedik negyedében jelenhet meg a Rainbow Six: Siege Outbreak játékmódjából született vadhajtás, a Rainbow Six Quarantine.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.