Visszatérünk a 4546B óceán borította bolygójára, hogy az Unknown Worlds új kalandra invitáljon minket. Ezúttal a sarkkör jeges vizeiben kell boldogulnunk, de a felszínt is többször látogatjuk meg, mint az első részben tettük.

Zúzós dallamok, pörgős akció és tengernyi vér. Ez röviden a Necromunda: Hired Gun, ami hiába tűnik elsőre élvezetesnek, minél több időt töltünk el a társaságában, annál inkább érezzük, hogy itt bizony valami nagyon nincs rendben.

A 2012-es londoni olimpia óta nem kaptunk hivatalos játékfeldolgozást az ötkarikás események mellé, idén viszont újra visszatérhetünk a rajtvonalhoz. Kár, hogy a realizmus kedvelői ezúttal is hoppon maradnak.

A Warhammer Fantasy univerzum helyébe lépő Age of Sigmar végre képviselteti magát a videojátékok világában is, de a Stormcast Eternalok mennydörgéssel és villámlással tarkított belépője inkább csak szikrának hat.

Csőre töltött ágyúkkal és szélesre eresztett vitorlákkal szálltunk tengerre, hogy kiderítsük, miféle kincseket rejteget a King of Seas. Nagy volt a lelkesedésünk, de a kalandról felemás érzésekkel tértünk haza.

A kidobós sosem volt még olyan extrém, mint a Knockout Cityben. Háztetőkön, aluljárókban, vonatállomásokon és építési területeken zajlik a harc labdák segítségével, a figyelmünk pedig egy percre sem lankadhat.

A Tales of Arise a legújabb epizód a Tales-játékok sorában, amely egyszerre igyekszik idézni a régit és előrelépni az új irányába. Lehetőségünk nyílt rá, hogy egy bemutatópéldány segítségével tegyünk próbát ezzel az ősszel érkező címmel.

A lengyel CI Games csapata – leánykori nevükön City Interactive – az utóbbi időben egész ügyesen igyekszik begyógyítani a múltban okozott sebeket, amire kiváló példa a Sniper: Ghost Warrior-széria új és egyben eddigi legjobb része.

Ratchet és Clank ismét visszatértek, hogy egy őrült interdimenzionális kaland során végre nyakon csípjék Dr. Nefarioust. Nem kis falat ez a küldetés, de szerencsére a duó segítségére siet egy-két újdonsült jóbarát is.

Neil Armstrong kis lépését imitálva végre az Elite Dangerous játékosai is megvethetik a lábukat a galaxis távoli égitestjein. Kár, hogy az Odyssey az Apollo-11 missziója helyett gyakran inkább az Apollo-13 kudarcára emlékeztet.

Archívum