Dolmen teszt

Manapság már boldog-boldogtalan soulslike-játékot fejleszt, de csak nagyon keveseknek sikerül felnőniük azokhoz a címekhez, amik anno útjára indították ezt a meglehetősen egyedi és őrületesen kemény kihívásokkal operáló műfajt.

Achilles - Legends Untold próbakör

A korábban már egyszer bétázó Achilles – Legends Untold korai hozzáférésbe lépett, és bár a téma, valamint a megközelítés több, mint ígéretes, játékélmény szempontjából bőven lesz még hová fejlődni.

A nyilvános kivégzéstől a lelkifröccsig – a csalók legötletesebb büntetései a játékokban

Vetkőzés helyett felrobbanó Lara, átvert trükközők és a tehénbőr-nepperkedés árnyoldalai: néha határozottan megéri tisztességesnek maradni.

Rogue Legacy 2 teszt

A modern roguelike egyik első nagy úttörője, a Rogue Legacy végre megkapta a folytatását. Mi is megmásztuk a nem mindennapi hősök családfáját, hogy megtudjuk, hogyan sikerült a nagy visszatérés.

Trek to Yomi teszt

A Leonard Menchiari és a Flying Wild Hog szakijai egy különleges hőseposzra hívnak meg minket, mely során Hiroki életének sorsfordító eseményét úgy élhetjük át, mintha egy Kuroszava-film fölött vettük volna át az irányítást.

Dune: Spice Wars próbakör

Early Accessben ugyan, de megjelent a Dune-univerzum legfrissebb képviselője. Mivel a legelső jó élményeim egyike éppen a sorozathoz kapcsolható, ráadásul végig követtem az összes játékot, kaptam az alkalmon.

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit teszt

A litván székhelyű Tag of Joy első kalandjátékával meginvitál bennünket magukhoz, egész pontosan a fővárosba, Vilniusba, hogy ott egy minden ízében klasszikus point & click élményben legyen részünk.

Best Month Ever! teszt

Mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy már nincs sok hátra? Elindulnál a nagyvilágba, és kihasználnád azt a keveset, ami megadatik, vagy magadba roskadnál, és remegve várnád az utolsó pillanatokat a szobád sötétjében?

Loot River teszt

Halhatatlan, ám nem megölhetetlen teremtményként rójuk egy komor, vízzel borított királyság romjait a Loot Riverben. A roguelike-alapokat soulslike-küzdelmek és tetrises elemmozgatás színesíti.

The Iron Oath próbakör

Szeretünk dicső bajnokok és mogorva zsoldosok lenni egy kitalált világ kitalált veszélyei között. Na de milyen az, amikor egy egész zsoldoscsapatot kell vezényelnünk? Erre a szerepre hív minket a Curious Panda Games játéka.

Archívum