A Ubisoft és a SpectreVision alkotása Elijah Wood neve miatt ugyan széles közönség figyelmét kelthette fel, ám maga a játék semmi esetre sem kíván megfelelni mindenki számára. Igazi réteghorrorral van dolgunk.

Ha battle royale-játékról beszélünk, akkor mindenki kapásból a PUBG-Fortnite párosára gondol, és ez a Last Tide megjelenése után sem fog változni. Mégis, a Depth alkotóinak sikerült valami egyedivel felkavarnia a vizet a műfajon belül.

A Dakar minden idők legnehezebb tereprali-versenye, amely lelkileg és fizikailag is felőrli a pilótákat. Száraz sivatagban, homokdűnék között elakadni nem leányálom, ahogy a szivárgó olaj sem egy jó előjel. Üdv, a dél-amerikai valóságban!

Idén újabb fontos licencet bukott a Konami az Electronic Artscal szemben, a kiadó mégsem tett meg mindent, hogy magához édesgesse a focirajongókat. Fellelhető némi evolució, de a radikális változások ezúttal teljesen elmaradtak.

A Post Scriptum leginkább egy olyan piramishoz hasonlítható, melyet a tervezői a csúcsától fogva kezdtek el építeni lefelé haladva úgy, hogy az alapjait majd később próbálják benyomorgatni a már elkészült részek alá. Nyilván sikertelenül.

Adott egy második világháborúra hajazó konfliktus, ahol taktikai küzdelmet vívnak a nagy szemű anime szereplők. A körökre osztott csaták keverednek némi külső nézetes akcióval – ez csak a Valkyria Chronicles lehet!

Színes harckocsik vadásszák egymást a legkülönfélébb 2D-s pályákon, és eközben mindenki pattog, ugrál, csúszkál, de legfőképpen, lövöldözik – ez a Treadnauts, és ennél furcsább multis játékot nem láttunk mostanában.

A sikeres Origins után kíváncsian vártuk, hogy mihez kezd a francia a kiadó a legnépszerűbb sorozatával. Az új epizódban ismét egy régóta várt helyszínre, az ókori Görögországba látogathatunk el.

Az EA Vancouver idei koncepciója az, hogy visszarepíti a jégkorong szerelmeseit a múltba, amikor még a szabad ég alatt lőtték a pakkot, rögtönzött bajnokságokat vívva, olykor felforgatva a szabályokat. Persze marad a realizmus is.

Egyedül ébredünk egy ismeretlen planétán, s habár a látvány szemkápráztató, nem sok időnk marad bámészkodni. A gépek inváziója komoly veszélyt jelent az élővilágra, ez alól pedig mi sem vagyunk kivétel.

Archívum