Ne tévesszen meg a cím! A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville nyugodtan tekinthető a Garden Warfare-sorozat harmadik részének. Egyenes ági folytatás, amiben igazából csak az alcím változott, az alapok érintetlenek maradtak.

Captain Price visszatért, és magával hozta az évtized eddigi legjobb Call of Duty-epizódját. Izgalmas történet, hatalmas csaták, és hajmeresztően sűrű akció várja a játékosokat. Az egyetlen kérdés, hogy lehet-e még mindezt fokozni.

GRID teszt

A Codemasters az újraindított GRID-et visszakormányozta a széria alapjaihoz. Füstölő abroncsok, látványos utcai és pályaversenyek és minden felesleges sallangtól megtisztított vezetési élmény. Kell ennél több?

Egy Hex nevű alak elrabolja a New York-i Continental menedzserét, Winstont, illetve mindenes recepciósát, Charont. De ők csak a csalik, Hexnek ugyanis John Wickre fáj a foga, aki természetesen hullák százain átgázolva érkezik majd meg.

Hiába teltek az évek, mindvégig értetlenkedve álltunk a Death Stranding előtt. Most pedig a stáblista legördült, s legalább annyi új kérdésünk lett, mint amennyire választ kaptunk. Az időközben átélt élmény viszont jó sokáig velünk marad majd.

A Warsaw sokadik ránézésre sem tűnik sokkal többnek egy mezei Darkest Dungeon-klónnál, pedig a lengyel Pixelated Milk a körítés mellett egyedi vonásokkal is felvértezte játékát - igaz, ezzel egyedi problémák is érkeztek.

Folytatódnak Yooka és Laylee megpróbáltatásai, hiszen a gonosz Capital B ismét színre lépett. Ezúttal azonban teljesen más nézőpontból követhetjük a zöld kaméleon és a lila denevér kalandjait.

A legendárium szerint Sir Daniel Fortesque hősi halált halt, amikor szembeszállt a Gallowmere királyságát fenyegető gonosz varázslóval, Zarokkal. A csatában elsőként elesett lovag végül kap egy második lehetőséget.

A Chance Agency névre hallgató fejlesztőcsapat első játéka a közeljövőbe kalauzol el minket, ahol az egyik utolsó hús-vér ember által irányított taxi sofőrjének kalandjaiba csöppenhetünk bele.

XCOM, The Last of Us, Hitman GO. Az Overlandbe mindből jutott egy kevés, az eredmény pedig egy olyan körökre osztott játék, ahol az utolsó liter benzin is értékes akciópontokba kerül.

Archívum