Party Animals teszt

Ne tévesszen meg senkit a látszat, az ultracuki állatkák senkivel nem bánnak kesztyűs kézzel! A Party Animals az év egyik legcukibb újdonsága, ami sokáig fix kedvenc lesz az őrült partijátékok közt.

Skull Island: Rise of Kong teszt

Számítottam rá, hogy a Skull Island: Rise of Kong nem lesz egy nagy eresztés, aztán érkeztek az első képek és videók az immár megjelent játékból, végül pedig én is elindítottam, és mit mondhatnék: nem csalódtam. Pontosan olyan, mint amilyennek látszik.

Alan Wake visszatekintő

Az Alan Wake azon ritka videójátékok egyike, amelyek köré úgy épül fel egy komplett univerzum, hogy még csak most kap hivatalos folytatást. A hamarosan érkező második rész okán nosztalgiázzunk egyet az író kalandjain!

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty teszt

Három év foltozgatás után megérkezett a Cyberpunk 2077 kiegészítő csomagja is, a Phantom Liberty. A DLC mellett a 2.0-ás patchet is megkapta a játék, mely talán az utolsó komolyabb javítás.

Warhammer 40.000: Darktide teszt (Xbox Series X/S)

Gyenge rajtot vett tavaly a legsötétebb sci-fi univerzum kooperatív lövöldéje, a Vermintide 2 fejlesztői azonban nem hagyták annyiban a dolgot. Közel egy évvel később, a "második launch" után egyenesen pazar lett a Darktide, és nemcsak Xboxon.

Forgive Me Father 2 próbakör

Az első Forgive Me Father annak idején hamar belopta magát a szívembe, ami leginkább az egyszerű, de piszkosul élvezetes játékmenetének, valamint az H.P. Lovecraft mondavilága által ihlette körítésnek volt köszönhető.

Marvel's Spider-Man 2 teszt

Az Insomniac elképesztően magasra tette a lécet a 2018-as Spider-Mannel, a nagy kérdés mégis az volt, hogy vajon a folytatás tudja-e hozni a nagyszerű előd precízen megszerkesztett narratíváját és hatalmas érzelmi töltetét. A második rész pedig nemhogy lazán rálicitál az előzőre, hanem egyenesen minden Pókember-rajongó legnedvesebb álmát tisztelhetjük benne.

Hauma - A Detective Noir Story teszt

Ha elfogadjuk, hogy se sárkányok, se hiperhajtóművek nem léteznek, akkor talán a legizgalmasabb téma, amiről videójáték készülhet, az a detektívek kiszínezett élete. Ez a kis német csapat is ezt a témát választotta.

Counter-Strike 2 teszt

Derült égből villámcsapásként szállt le közénk a Counter-Strike 2, ami egy tollvonással leváltotta a CS:GO-t a Steam kínálatában. Ez van, ezt kell szeretni, még ha néhány rajongónál nem is annyira örömteli esemény ez.

Total War: Pharaoh teszt

Befizettünk egy nílusi hajóútra, szerencsére a jegyünk mellé egy időgépet is kaptunk.

Archívum