Hírarchívum - 2005. november

Szombat délutáni galériamánia

Ismételten friss képekkel bővült galériánk. Van itt Kameo, NBA 06, Project Gotham Racing 3, Ridge Racer 6, Splinter Cell 4, Test Drive meg minden más jóság.

Folytatódik a Jade Empire

Ray Muzyka, a Bioware egyik fejese egy nyilatkozatában elárulta, hogy már konkrét terveik vannak a Jade Empire folytatását illetően.

PS3 exkluzív lesz az új GTA

Az orosz GameMag értesülései szerint a Rockstar megállapodott a Sony-val, így kerek 8 hónapig lesz Playstation 3 exkluzív az eljövendő új Grand Theft Auto.

Új Valve játék a láthatáron

A Steam hírekből tudtuk meg, hogy hamarosan lesz új CS: Source meg Day of Defeat: Source pálya, sőt még ebben az évben egy teljesen új játék is érkezik a Valve-től.

Új Warcraft III map

A Blizzard ismét egy ajándék pályával kedveskedett a Warcraft III rajongóinak, amely a Justice nevet viseli.

Régebbi Xbox játékok

Mivel közeledik a next-gen konzol megjelenése, a Microsoft nyilvánosságra hozta a régebben megjelent Xbox-os játékok átíratának listáját.

The Matrix: Path of Neo patch

A mai napon kiadták az első javítócsomagot a The Matrix: Path of Neohoz, ami címzési, grafikai és fordítási hibákon orvosol.

Malajziában tilos az éjjeli játék

A malajziai Subang Jaya városkában kijárási tilalmat rendeltek el éjjel az online gamerek számára, mivel egyre több fiatal lett az internet kávézók rabja.

Tuti, hogy készül az új Sam & Max!

Miután a Lucas Arts törölte a Sam & Max: Freelance Police projectet, egy ideig úgy tűnt, hogy a feledés homályába vész. De....nem így történt!

Reggeli trailer trió!

Újra reggel van, így érkezett három trailer a korán kelőknek! Köztük az 50 Cent: Bulletproof, Crazy Frog Racer és Test Drive Unlimited.