Hírarchívum - 2005. december

Xbox 360 - már Európában is

Mától, azaz 2005. december 2-ától végre Európában (így kicsiny hazánkban is) megvásárolható a Microsoft szuperkonzolja, az Xbox Háromhatvan.

Need for Speed: Most Wanted cuccok

Két igen hasznos bigyó jelent meg az este. Egy új javítás segítségével updatelhetjük normál MW-nket Black Edition-ná, másikkal pedig az autókat hasonlítgathatjuk.

King Kong - Xbox vs. Xbox 360

A GamesFirst munkatársai készítettek egy igen komoly képi anyaggal színesített összehasonlítást a King Kong Xbox-os és Xbox 360-as verziójáról.

AIDS világnap

Az AIDS évente több millió ember halálát okozza. A kezdetben a homoszexuálisok közt terjedt rejtélyes betegség gyógyíthatatlan, de elkerülhető.

Prince of Persia a boltokban!

Prince of Persia rajongónk figyelem, próféciát mondani jöttem néktek, miszerint az Úr 2005. évének december hónapjának első napján a boltokba került a PoP:TTT!

Esti képek!

Újabb képek érkeztek a galériánkba, köztük olyan nevek mint: Black, Starcraft:Ghost, The Godfather. Nézzétek meg őket!

A Super X Studios szakít a Digital Jesterssel

A Super X Studios közölte a nagyvilággal, hogy szakított a Digital Jesterssel, így más cég fogja kiadni a Super X Wild Earthjét.

Hammer & Sickle - demó

A CDV ma kiadta a Második Világháborús RTS játékának demonstrációs változatát, melyben egy szovjet titkos ügynök bőrébe kell belebújnunk.

Egyedül a sötétben infómorzsák

Jövőre kijön az ötödik változata az Alone in the Dark cimű horror-akció játéknak, ezúttal a next-gen konzol tulajdonosok örülhetnek a stuffnak.

The Darkness - moziban is!

Platinum Studios és a Blue Star Pictures felkérelte a Pang fivéreket a The Darkness film megrendezésére. A mű alapja a Top Cow képregénysorozat.