Hírarchívum - 2005. december

A sötétség netovábbja! Croyt odabasz!

Azt hiszem, ez a video a lehető legjobban illusztrálja, hogy mennyire szenvedélyes és érzelmes tud lenni egy fiatal játékos.

Peter Jackson's Halo Movie - stáblista

Mérkezett a Peter Jackson kezei alatt készülő Halo mozifilm stáblistája. A szereplők közt szerepel Karl Urban, Salma Hayek, Sean Connery, sőt még Paris Hilton is.

Jól fogy az X360 - az Ebayen is

Tagadhatatlan, hogy a nép nagyon ráállt az új Microsoft Xbox konzolra, de azt álmodni sem mertük volna, hogy az ebay-en minden 13. másodpercben rendelnek egyet!

BSA versus NovaLogic

A Business Software Alliance (aka BSA) a héten 153500 dollárra büntette a NovaLogic-ot illegális szoftverek használatért.

World Racing 2 javítás!

A Synetic jóvoltábol most végre kezünk közé kaphatjuk a World Racig 2 első javítócsomagját, amely az 1.3.3-as számot viseli.

Radio XGK különkiadás! Avi Exclusive!

A tegnapi napon elkészült AVi hazatérésének tiszteletére készitett müsorunk, amit már le is lehet tölteni!

Brothers in Arms Deathmatch mod!

A Gearbox egyik programozója, Jeffrey Broome jóvoltábol, elkészült a Brothers in Arms: Road to Hill 30 és a Brothers in Arms: Earned in Blood deathmach modja.

Bonez Adventures demó!

Jó estét, jó játékot mindenkinek! Megérkezett a Bonez Adventures 1.1-es verziószámot viselő demója, melyet azonnal le is kaphattok magatoknak.

TOCA 3 pályák!

A Codemasters jóvoltábol a minap megtudhattuk, hogy mely pályákon róhatjuk majd a köröket a cég febrárban megjelenő autós játékában.

Bazi nagy évértékelés 2005. - Hamarosan!

Hamarosan, várhatóan a hétvégén útjára indítjuk nagy évértékelő szavazásunkat, melyben 2005. legjobb játékaira lehet majd voksolni. Ne maradjatok le!