Hírarchívum - 2005. szeptember

Pro Evolution Soccer 5 Demo

Megérkezett a FIFA 06 konkurenciájának friss, ropogós kipróbálható verziója! Lássuk miben is fejlődött az elődjéhez képest.

PREMIER: Half-Life 2 XBOX!

Világszinten is az elsők között mutatjuk meg nektek a HL2 XBOX-os verziójának képeit!

Napi galériafrissítés

A mai este folyamán is egy újabb adag képpel bővült kicsiny galériánk. Vannak itt régi ismerősök, sőt eddig ismeretlen cuccok is!

PREMIER: A Jó, a Rossz és a Csúf

Külső nézetes akciójáték készül Sergio Leone 1966-os spagetti- westernjéből, a "The Good, the Bad and the Ugly"-ból.

Esti patch trió

Három igen hasznosnak igérkező javítócsomag is befutott a mai este. A tapaszok a Worms 4-et, a Starcraft-ot és a WoW-ot foltozzák.

MMORPG használók, résen legyetek!

Mindig csodálkozom, hogy a 21. századi technika milyen új bűnözési módszereket kelt életre. Mostmár az MMORPG-sek sincsenek biztonságban!

Hétfő esti képmánia

A mai este alkalmával is egy kisebb adag képpel gazdagodott galériánk. Van itt Civ4, PGR3, Saint's Row, Serious Sam 2 meg minden egyéb!

Next-Gen GTA jövő karácsonyra

A Playstation 2 Magazine legújabb számában olvasható, miszerint a Rockstar már készíti a legújabb Grand Theft Auto PS3-as változatát.

Új játék az ex Westwood-os arcoktól

A jelenleg a Star Wars: Empire at War-on dolgozó Petroglyph csapata vadi új sci-fi RTS sorozatot készít, ezúttal a SEGA-val karöltve.

X360 márkaboltok a világ körül

A Microsoft ismét valami nagyba vágta a fejszéjét. New York után Tokyo-ban is készülő X360 márkakereskedést véltek felfedezni a helyiek.