Hírarchívum - 2005. szeptember

PREMIER: Evochron Alliance

A Star Wraith 3D amatőr fejlesztőcsapata ma bemutatta az Evochron (sci-fi lövöldözős adok-kapok móka) sorozat legújabb tagját.

PS3-as duplázás

A Koei a tegnapi TGS-en két vadi új játékáról is lehúzta a leplet. Mindkettő Playstation 3-ra készül és nagyon ütősnek igérkeznek!

UPDATE: Halo: The Movie - Uwe Boll kezében

A The Internet Movie Database (IMDb) értesülései szerint Uwe Boll, a "mészáros" megszerezte a Halo film elkészítésének jogait.

Hideo Kojima kiszáll a MGS sorozatból

Hideo Kojima, az utánozhatatlan Metal Gear Solid világ megalkotója a mai Tokyo Game Show-n bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból.

Nintendo Revolution kontroller - megoldás

Tegnap hírt adtunk a Nintendo Revolution vadiúj speckó kontrolleréről. Akkor sokan húzták a szájukat, de úgy néz ki, itt a megoldás!

Vasárnapi képcsomag

Mára is érkezett egy szép adag képernyőlopat: olyan címekkel találkozhattok, mint a Battle for Middle Earth 2 vagy a War Front...

Widescreen Gizmondo - az első képek

A Tiger Tel. ma bemutatta a Gizmondo handheld konzol legújabb modelljét, mely elődjétől eltérően immáron 16:9-es LCD-vel rendelkezik.

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

Nintendo Revolution - kontroller bemutatva!

Megtörtént végre a nagy esemény, amire vártunk! A Nintendo bemutatta az eddig féltve őrzött kontrollerének prototípusát!

Hétvégi csemegék

Szép nagy csokor képség érkezett postaládánkra, ezzel a hétvégi képdömping is beindult.