Hírarchívum - 2005. május

Napi CoD2 adag

Megérkezett a mai Call of Duty 2 dózisunk! Kicsiny galériánk az imént frissült 6 zsír új képpel - tessék szépen rácuppanni! .)

Vietcong 2 képek

A cseh Pterodon a Gamespy-os jánykák csábításának engedve ma 2 újabb screenshotot tett közzé a készülő Vietcong 2-ből.

Batman Begins International Trailer

A mindenki által ismert képregényhős, a Denevérember ezúttal ötödik alkalommal tér vissza a mozivászonra, hogy végre megtudhassuk hogyan is lett Bruce Wayne-ből...

Xbox 360 - még 1 nap!

Alig kevesebb, mint 1 nap múlva lesz az MTV-n a nagy Xbox 360 gála. Tehát aki elsőként akar értesülni a szuperkonzol rejtelmeiről, nézze holnap 22 órakor a TV-t!

PREMIER: Pirates of the Caribbean 2

A Bethesda újabb remek kalózos-hajózós-kardozós akciójátékot készít a Karib Tenger Kalózai című film második részére építve.

PREMIER: Alpha Prime

Az Alpha Prime a híres cseh Ondrej Neff sci-fi regényíró könyve alapján készül, és a jelek szerint egy igen kellemes FPS-t fognak összehozni a Black Element-es arcok...

PREMIER: Taxi Driver

Játék készül Martin Scorsese klasszikusából, az 1976-ban debütált Taxi Driver-ből. A nextgen exkluzív anyagot a Sony szállítja jövőre, a 30-ik évforduló tiszteletére.

Egy kis humor...

Bizonyára sokan kedvet kapnak majd a PSP megvásárláshoz az új Sony reklám láttán. A kép nem kíván sok hozzáfúznivalót... :)

Friss Call of Duty 2 képek

Már szinte naponta érkeznek a szebbnél szebb screenek a Call of Duty második részéből. A friss látnivalókat ezúttal az 1UP csapata szállította nekünk.

Új Nintendo 2006-ban?

A Gamespot jelentése szerint 2006. közepén, a PS3 megjelenésével egy időben fog debütálni a Nintendo konkurens konzolja, a Revolution is.