Hírarchívum - 2005. május

Panzers Phase 2 képek

Szám szerint 9 új screenshotot kaptunk a magyar Stormregion által fejlesztett Codename: Panzers második részéből, a Phase 2-ből.

Büntető Godfather kép

Don Corleone visszatér! Na nem a mozivásznon láthatjuk újra Coppola remekét, hanem otthon, mivel az EA gőzerővel készíti a játékadaptácót.

Path of Neo E3 múvi

Újabb Mátrix játékadaptáció érkezik, mely ezúttal a Path of Neo címet kapta. Az IGN-es csókák ezúttal a PS2-es verzió hivatalos E3 múviját szerezték meg.

Electronic Arts és az E3

Az EA-s skacok gondoltak egyet és gyorsan összedobtak egy oldalt, melyen az egyes játékaik E3-as anyagi lesznek majd megtalálhatók.

San Andreas krémek

Újabb képségek érkeztek a Rockstar csapatától az új GTA-ról. A San Andreas PS2-es körökben már rég hódít, nekünk PC-nek még kicsit várni kell...

Újabb EPIII videjók

Jövőhéten végre mindenki számára teljessé válik az SW-saga, de addig is itt van két tv spot...

Most Wanted Gameplay múvi

AZ IGN-es csókák jóvoltából sikerült levadászni egy gameplay múvit a hamarosan debütáló új NFS-ből, a Most Wanted-ból.

Közelgő E3

18-án kezdődik az ez idei E3, mely ezúttal is Los Angeles-ben lesz megtartva. A GK kémei sikeresen szivárogtak be, így némi képianyaggal tudunk szolgálni a készületekről.

PREMIER: 80 nap alatt a Föld körül

Kalandjáték készül Verne Gyula: 80 nap alatt a Föld körül című regényéből. Az anyagot a Frogwares írja, és a jelek szerint igen kellemes lesz...

Project Gotham Racing 3 képek

Lassan kezdünk Xbox 360 oldallá átalakulni, dehát mit lehet tenni, ha hemzseg a net az új X-es csodák anyagaitól... Ezúttal a PGR3-ból került elő néhány kép...