Hírarchívum - 2005. május

America's Army hírek

Az Amerikai Hadsereg által fejlesztett taktikai FPS, az America's Army hamarosan újabb ráncfelvarráson esik át: ezúttal a teljes játékot Unreal 3 motorra írják át.

Tomb Raider látnivalók

Négy új kép érkezett mindannyiunk kedvenc (heh) hősnőjének, Lara Croft-nak a legújabb játékából, a Tomb Radier: Legend-ből.

Rise of Legends bejelentés

A Big Huge Games háza-táján már készül a nagysikerű Rise of Nations folytatása, mely a Rise of Legends címet kapta.

Új Call of Duty 2 shot

Az Activision ma netre dobott egy árvácska Call of Duty 2 screenshotot, amolyan lelki balzsamként enyhítve a rajongók heti COD hiányán...

Xbox 360 infók

Újabb infók jelentek meg a szuperkonzolról, melyeket ezúttal a Play Magazin tett közkinccsé. A hamarosan megjelenő újságban teljes Xdoboz bemutató várható.

PREMIER: Bully

Újabb botránygyanús Rockstar játék van készülőben. A Bully-ban egy rossz útra tért diákot kell majd irányítanunk, aki az iskola zsarnokává nevezi ki magát...

PREMIER: Titan Quest

Új RPG-n dolgozik az Iron Lore. A Titan Quest érdekessége, hogy szakít az eddigi RPG-kben megszokott fantasy környezettel, és az ókorban fog játszódni.

UPDATE #1: UT2007 képek

Habár még hivatalosan be sem jelentették az Unreal Tournament 2007-et, ma érkezett 3 gyönyörű szép háttérkép a játékból.

UPDATE #2: Demonik

Már készül a Bloodrayne fejlesztőinek az új horror játéka, a Demonik. A játékhoz a nagysikerű Undying atyja, Clive Barker adta a nevét, így a siker szinte már most garantált.

Anno 1701 névadás

Megszületett végre az Anno sorozat harmadik részének a címe. A Sunflowers új játéka ezentúl Anno 1701 címen fog futni, és a megjelenése 2006. végére van datálva.