Hírarchívum - 2005. május

Xbox 360 fényképek!

Újabb kémfotók érkeztek a szuperkonzolról! A friss fényképek ezúttal az MTV stúdiójában készültek, így már biztosra vehető a gép majdani kinézete.

Újabb Need for Speed képek

Újabb screenshotok érkeztek a Need for Speed széria legújabb részéből, a Most Wanted-ből. A friss látványokat az 1UP csapata szállította nekünk.

Harry Potter 4 teaser múvi

November negyedikén kerül bemutatásra az új Harry Potter rész, a Tűz serlege, melyről most egy teaser előzetest tekinthettek meg.

Episode III klippek

Újabb nap, újabb SW érdekességek. Ezúttal a filmből kivágott két jelenet jutott el hozzánk, melyet csak azok nézzenek meg, akik nagyon nem bírják kivárni a 19-ét.

UPDATE-Hitman: Blood Money szépségek

Az IO Interactive csapata negyedik alkalommal is életrek kelti a 47-es ügynököt, mely reményeink szerint ezúttal nem okoz csalódást.

RC:Soaked szépségek

A RollerCoaster Tycoon harmadik részének kiegészítőjéről, a Soaked-ról érkeztek friss képek, melyekkel most a GK galériája is gazdagabb lett.

Need for Speed: Most Wanted KÉPEK!

Fantasztikus screenshotok érkeztek az imént a Need for Speed széria legújabb részéből, a Most Wanted-ből. A jelek szerint a játék rajongói ezúttal sem fognak csalódni.

Quake 4 megjelenés!

Az Activision tegnap közzé tette a hamarosan megjelenő játékainak listáját. A jelek szerint még idén a boltokban lesz a Quake negyedik része!

Xbox 360 @ MTV - újabb képek

Gyülekeznek a sztárok az MTV stúdiójában, ahol 1 hét múlva debütál az Xbox 360. Mindenki izgatottan várja a show kezdetét, ahol már most elkezdődtek a programok.

Paraworld szépségek

Szám szerint 4 zsír új screenshotot kaptunk a Sunflowers csodálatos grafikával megáldott új stratégiájából, a Paraworld-ből. Az biztos: ez a játék piszok kemény lesz.